Megoldhato igy a fogyas? 16/L
A fokozatosság jó dolog, főleg ha tudod magadról, hogy csak így megy a változtatás. Viszont paleo mellett semmiképp ne éhezz, 16 évesen meg főleg ne! Egyél paleós kajákból, amennyit jólesik. Persze azért ésszerű kereteken belül, szóval mondjuk ne fél kg mandulát egyszerre, meg hasonlók. :)
A zsebpénzedet meg csak akkor költsd paleós lisztekre, ha nem bírsz ezek nélkül létezni. Én négy év alatt eddig egyszer vettem kókuszlisztet. Szóval nem létszükséglet ám a paleóhoz! :)
Egy hónap alatt viszont ne várj csodát. Fogyhatsz sokat is, meg keveset is, ezt embere válogatja... Meg sosem tudni, hogy az elsőre kialakított paleo étrend nálad mennyire válik be, vagy komolyabb átgondolást és változtatásokat igényel majd. Szóval ne légy türelmetlen, viszont figyelj oda magadra és tapasztalj, hogy utána eredményes lehess. :)
Meg lehet próbálni, ha nem is vagy teljesen tej/gluténmentes, két faktor már az előnyödre lesz:
- a gyorsan felszívódó szénhidrátok kerülése és a
- tejfehérjék, glutén bevitelének csökkentése.
Mindkettő előnyös a hagyományos étkezéshez képest, úgyhogy érdemes elkezdeni. Sokaknak nem jön be a félig tartás, mert mondjuk gluténérzékenyek és amíg tolnak havonta egy palacsintát, az nagyon bezavar a hormonrendszerükbe, de ezt inkább csak érdekességnek írtam, hogy halljunk ilyenről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!