Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mivel helyettesítsem a kenyeret?

Mivel helyettesítsem a kenyeret?

Figyelt kérdés
most ismerkedem ezzel a diétával, egészséges életmóddal. Kérdésem az lenne, hogy mivel helyettesítsem a kenyeret? nekem valahogy elképzelhetetlen egyenlőre nélküle az étkezés!
2013. nov. 1. 21:06
1 2
 11/20 Julie S ***** válasza:
Hogy kinek mitől lesz baja, azt mindenki maga tudja. Ahogyan azt is, hogyan próbál változtatni a szokásain. Ezekre rengetegféle lehetőség van. (Én spec a legegyszerűbbet és legolcsóbbat választottam anno: egyik napról a másikra elhagytam a kenyérevést. Két napig furcsa volt, utána kezdtem megszokni.)
2013. nov. 2. 12:20
 12/20 anonim válasza:

Egyél napi 3 szendvicset, megutálod.

Én 1,5 évig azt vittem suliba, rá sem bírok nézni a kenyérre. Sem a simára, sem a tk-re...

2013. nov. 2. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is a teljes kenyérelhagyást választottam, mindenféle helyettesítő nélkül. Mit probléma megenni kenyér nélkül, ami paleós?
2013. nov. 3. 02:04
 14/20 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm mindenkinek! ment a zöld kéz!!!

utolsó: hát kb mindent :S sajnos ilyen vagyok, nem sok kenyeret eszek az biztos, de nem tudom, hogy egy rántotta, tükörtojás, szendvics? vagy egy jó töltött káposzta mellé nem eszek kenyeret nekem elképzelhetetlen egyenlőre! nem megy egyik napról a másikra az átállás, de apránként fogom csinálni, most a tejet elhagytam teljesen, de kenyér még néha becsúszik,és lassacskán elhagyom majd azt is, vagy ez nagy baj? van így értelme?

2013. nov. 3. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen kenyérmániás. Fél kiló kenyreket be tudtam burkolni egy jó pecsenyével. Persze jó friss fehér kenyeret. Én sem tudtam elképzelni nélküle az étkezést, de most már meg se tudnám enni.

Kezdetnek állj át teljes kiőrlésűre. Jó, ha van kenyérsütőd, mert a bolti vackok tele vannak minden szarral. Pirítva edd, ez egyben a vastagságát is meghatározza. Néhány hét/hónap múlva aztán haladó osztályba léphetsz.

2013. nov. 8. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy eddig mihez etted? utána szívesen válaszolok.
2013. nov. 9. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Jha olvastam: rántotta, tükörtojás: paradicsom, paprika

szendvics: minek? edd meg a sonkát, sajttal, zöldségekkel magában. hidd el, hogy sokkal finomabb. a kenyérnek nincs íze.. ezért az íz amit kapsz majd sokkal intenzívebb lesz és többet ehetsz pl a sonkából, mert nem telíti el a gyomrodat a kenyér...

töltött káposztához sose ettem kenyeret... készítsd pl. csirkemellből, vagy olyan húsból amiben nincs zsír és akkor nem kell mellé a kenyér.. :)

2013. nov. 9. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Létezik kifejezetten paleo sütöde, ahol ilyen maglisztekből sütött kenyereket lehet kapni. Itt: [link]

Sokféle ízben. Ha annyira hiányzik, itt meg lehet venni vagy rendelni. De sok recept van a neten is.

Sosem lesz olyan, mint a lisztből készült kenyér, ami élesztővel készült, tehát laposabb, de azért ezek is finomak és nagyon kevés bennük a szénhidrát. Pótlásnak megfelelőek.

2013. nov. 12. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Teljes kiorlesu kenyer/rozskenyer/tonkoly lisztbol keszult kenyer. Ha candida-dieta, akkor is van megoldas, csak akkor szerezz be egy gofri-sutot es irj vissza :)

u.i.: a feher kenyer nemcsak hogy tapanyag-szegeny, de igen is EGESZSEGTELEN, hosszu tavon szorulast, belbajokat okoz!!!

Nem is szolva arrol, h a mai lisztek milyen silany minoseguek!

2013. nov. 20. 11:47
 20/20 anonim válasza:
A kenyér is kenyér lenne ha nem vált volna mindennapos tömegtermékké. Régen is ezt ették, de nem meresztették a seggüket mellette mint ma. Arról meg hogy a liszt silány minőségű csak mi tehetünk. Agyon sz.rjuk és mérgezzük a világot utána meg sír a szánk hogy minden silány. Azért hogy jó legyen tenni is kell, de a MAI embere a túl silány ,ahhoz hogy tegyen is ellene.
2015. febr. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!