Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MIvel helyettesítsem a kenyeret?

MIvel helyettesítsem a kenyeret?

Figyelt kérdés
Azt mondják, a tojás kimondottan jó ha diétázol. Barátnőm valami tojáskúrával fogyott le, én viszont a tojást cak rántotta formájában bírom megenni, azt is csak úgy, ha telerakom jó sok zöldséggel. Viszont a rántottához kenyeret kell enni, különben szétmegy az ember epéje. A kenyér meg ugye nem igazán jó a fogyókúra alatt. Mit egyek akkor hozzá?
2010. márc. 11. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
salátát, uborkát, paradicsomot.
2010. márc. 11. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Mikor Mária Antoinette-nek mondták, hogy nincs kenyere a parasztoknak, ő azt javasolta, hogy egyenek kalácsot.
2010. márc. 11. 14:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Na jó, de a kalács is ugyanúgy hízlal mint a kenyér. :D A kenyeret a KOVÁSZ miatt kell, hogy együk a rántottához, ha nem akarjuk, hogy az epént szétmenjen. Nagymamám epebeteg volt -innen tudom. Most lehet jönni a kovászos uborkával, de ennyit már én is tudok, hogy az a kovász nem ugyanaz.
2010. márc. 11. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
hat van egy csomo bio cucc mit ehetnel hozza és nem hizlalnak. Laktatóak is, csak az izukhoz (és sajna a magasabb arukhoz) kell hozzaszokni.
2010. márc. 11. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:

ne egyél tojást,s megszűnik ez a probléma! :D

szerintem a rántotta+kenyér helyett ehetnél pl. kefírt+zabot v. puffasztott rizst

2010. márc. 11. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:

A rántottától csak az epebetegek epéje "megy szét". Mi rendszeresen nagy adag salátával esszük (sali, paradicsom, uborka, retek stb.), és semmi bajunk. Természetesen nem úszhat az olajban a rántotta, és nem lehet félig nyersen enni.

Egy biztos: rántottával és kenyérrel (meg kenyérpótlókkal) nem fogsz lefogyni. Ha valaki csak főtt tojást eszik, el tudom képzelni, hogy lemegy pár kiló, de úgy megutálja a tojást, hogy nem ér annyit az egész. Arról nem beszélve, hogy borzasztóan egyoldalú, azzal együtt, hogy a tojás vitathatatlanul nagyon egészséges. De csak akkor, ha normális mértékben fogyasztod, normális kajával kiegészítve.

Fehér kenyér helyett egyél teljes kiőrlésűt vagy rozskenyeret (nem rozsosat), de csak reggelire. Akár rántottával. Nap közben meg egyél valami normálisat: csirkét salátával.

2010. márc. 11. 15:49
 7/10 anonim válasza:

Tényeleg...

ott a barnakenyér,rozsos- és magoskenyér,meg a zsömle is(kevesebb benne a kalória)

Bye

2010. márc. 11. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
PÁSZKA
2010. márc. 11. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Korpás abonett, puffasztott rizs-búza...
2010. márc. 12. 20:42
 10/10 Gigolós válasza:
Egyél zabot
2016. jún. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!