Mi lehet az oka annak, ha paleó mellett sem múlik a reflux?
Mennyire ettél ketogén paleósan?
Mert adott esetben a magokkal, rejtett keményítővel bevitt szénhidrát is sok lehet. Nekem ennyi a 'paleós' tippem. A következő már akupunktúrás ajánlás lenne.
Akármennyire is hiszel ebben az életmódban, azért csodát ne várj tőle! Ugyanis NINCS olyan módszer, amitől mindenkinek minden baja elmúlik. Lehet, hogy türelmesebbnek kell lenned, lehet, hogy mást is ki kell próbálnod ahhoz, hogy rendbejöjj.
Mindenesetre sok sikert :-)
Lehet valamelyik ételed névleg paleo, gyakorlatilag valami adalékanyag, vagy a hús minősége nem jó neked.
Lehet nem is táplálkozás, hanem pillanatnyi lelki eredetű probléma ami remélhetőleg elmúlik.
Én nem véletlenül írtam paleo mellé, vagy paleon túl az akupunktúrát. Aki ehhez ért, az rá szokott jönni hogy mi a baj, mi okozhatja a refluxot annak ellenére, hogy tiszta a táplálkozásod.
Valóban lehet lelki eredetű probléma, ami régóta húzódik és még nem oldottad meg. A reflux jellemzően olyan betegség, aminek a kialakulásában lelki okok nagy szerepet játszanak.
Nem lehet, hogy túl szigorú vagy a paleóval? Nem tudom, mit eszel meg és mit nem, de lehet, hogy bővítened kellene az étrendeden. A nagyon szigorú paleo irányzat rengeteg mindent kizár az ember étrendjéből.
Kinek problémamentes.. :)
Jobbulást!
A refluxnak több oka is lehet, ha neked nem zár a gyomrod rendesen, mint a férjemnek pölö, azt csak műtéttel lehet megoldani.
Én is szeretem a paleót, de azért csodákat nem kell tőle várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!