Mit csináljak a gyerek mellett, ha fájdalmam van?
Refluxos vagyok, 2 hónapja kezdődött kb. gyomorgörcs 4 napig, mellette hígabb széklet. Gasztroent. elküldött tesztekre, jövő héten megyek laktóz érzékenységire, de megőrülök a fájdalomtól. Tegnap ráadásul megfáztam...
Egyedül vagyok egy 2 éves gyerekkel nincs most más segítségem. Bevehetek algopirint? Mennyi ideig hagynak szenvedni? :(
Savlekötőt nem kaptál?
Én is refluxos vagyok és miután megállapították, egyből kaptam savlekötőt, kerültem azokat az ételeket,italokat amit nem javasoltak és nekem elmúltak a panaszaim. Pedig én is hánytam, hasmenésem volt, fájt a hasam, meg minden. Bár mondjuk nálam a görcsöket, a híg széklet okozta, görcsöltem, amíg tulajdonképpen ki nem pakoltam teljesen.
De ha ennyire fáj, akkor algopirin mellé szerintem vegyél be no-spa-t is.
Amúgy, mikor kiderült nálam, akkor a kisfiam még csak pár hónapos volt, úgyhogy meg tudlak érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!