Reflux mellett terhesség?
Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta van egy bizonyos Reflux (nem zár rendesen a gyomorszájam) betegségem. Amire azóta elég sokfajta gyógyszert szedtem. Most jelenleg Parietet szedek rá. Ezt írta fel az orvos, és a belgyógyász azt mondta, ezzel e betegséggel inkább ne is vállaljak gyereket. Volt már közületek valaki így, hogy ilyen betegség mellett teherbe esett, és megszült? Milyen volt a 40 hét Reflux-szal? Vagy próbálkozik valaki ilyen betegség mellett? Nektek mit mondott az orvos? Légyszi segítsetek! Előre is köszi!2010. júl. 5. 19:36
1/4 anonim válasza:
Terhesség alatt amúgy is gyakran alakul ki reflux, pl nálam. Túlélhető. Vannak terhesség alatt is hasznáható szerek erre, nem csak a Pariet. Amellett tényleg ne vállalj gyereket, mert káros rá, de az azért túlzás, hogy reflux miatt egyáltalán ne lehessen gyereked... Én másik orvost keresnék, aki támogatóbb.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én egy nagyon jó ismerősömtől kaptam az ötletet, hogy szedjek aloe vera natúr gélt, nekem nagyon durva refluxom volt, és azóta semmi baja a gyomromnak!!! Azt eszek iszok amit akarok! És kismamaként is fogyasztható. Nem olcsó de megéri. És nem kellett gyógyszert szednem mellette!!!!! Napi 2x fél decit kell meginni. Reggel és este. És a lényege, hogy ha este beveszed, utána már ne egyál semmit, és csak vizet igyál!
3/4 anonim válasza:
én elsőre nem mondanám, hogy kizárja a terhességed. bizonyos gyógyszereket gondolom el kell hagynod és így kellemetlen lesz a 40 hét, de gondolom kibírható.
lehet, hogy könnyen beszélek, de ha jól tudom ez inkább kellemetlen, mint súlyos betegség, nem?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igen inkább kellemetlen, na meg most sem szedem rendszeresen a gyógyszert, csak amikor érzem, hogy szükségem van rá, mert fáj a gyomrom. Gyak tanácsot, vagyis véleményt szerettem volna kérni, hogy kinek-hogy ment ezzel a betegséggel a terhessége, vagy éppen miben van most.
Azért köszi!
2010. júl. 6. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!