Kb 3 hete kezdtem paleo szerint étkezni. Fogyás semmi. Ötlet?
Tudom én, hogy a paleo nem egy fogyókúra, de én mégis főleg ezért kezdtem bele. 3 hét alatt szinte semmit nem fogytam, pedig minden alapot betartok. Olvastam, hogy türelem, türelem... de ez rám nem jellemző :)
Próbálom újragondolni, mit csinálhatok rosszul. Reggelire, illetve délelőtt gyümölcsöt eszem. Ebéd: ma pl. zöldséges fasírt, 2 db főtt tojással, a vacsi valószínű rántotta lesz. Eszem húst is természetesen, de a pénztárca lapossága miatt csak kb 2 naponta fér bele.
Paleo sütit eddig egyszer csináltam (meggyes-mákos), az édesség hiánya miatt.
A magliszteket hagyjam el?? Bár minimális mennyiségeket használok, napi 1 evőkanál mondjuk.
170 cm / 70 kg
Több mozgás.
Attól, hogy nem eszel szemetet egyáltalán nem biztos, hogy egy dekát sem fogyni fogsz. A paleo nem erről szól.
Ha férfiként vagy 170cm-hez 70kg, akkor ne akarj fogyni :)
Ha hölgyként, akkor persze lehet.
Légy türelmes! Tudom, írtad jogy nem olyan vagy, de most tényleg kell.
A paleo nem turbófogyi, időbe telik mire érzed a hatását.
A magas cukortartalmú gyümölcsöket (rá lehet keresni, melyikben mennyi van!) hagyd meg édességnek.
A zöldségeknél kerüld a hüvelyeseket, a krumplit, kukoricát (bár ezt biztosan tudod már).
Próbáld ki hogy reggelire eszel tojást is a zöldséghez, valószínűleg később fogsz megéhezni mintha csak zöldséget reggeliznél.
Ha teheted, szedj omega3-at, segít a zsírháztartásban.
Igyál elég vizet!
A napi legalább 3 liter vizet se felejtsd el meginni és sokkal több zöldséget egyél.
Nyugi! Meglesz az eredménye!
Én azt mondom több Qigong, Jóga..
Meg lehet keresni az étrend kinek hogy jön be. Általában a zsírdús táplálkozást a többség szereti, kivéve néhány ember akinek nem jön be.
Fogyás érzékeny téma, van aki jól bírja ilyen szempontból a gyümölcsöket, van aki nem.. majd a gyümölcsszezon lejárta után próbáld kerülni, és a főtt étel, tojás reggelire tényleg jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!