Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Kb 3 hete kezdtem paleo...

Kb 3 hete kezdtem paleo szerint étkezni. Fogyás semmi. Ötlet?

Figyelt kérdés

Tudom én, hogy a paleo nem egy fogyókúra, de én mégis főleg ezért kezdtem bele. 3 hét alatt szinte semmit nem fogytam, pedig minden alapot betartok. Olvastam, hogy türelem, türelem... de ez rám nem jellemző :)

Próbálom újragondolni, mit csinálhatok rosszul. Reggelire, illetve délelőtt gyümölcsöt eszem. Ebéd: ma pl. zöldséges fasírt, 2 db főtt tojással, a vacsi valószínű rántotta lesz. Eszem húst is természetesen, de a pénztárca lapossága miatt csak kb 2 naponta fér bele.

Paleo sütit eddig egyszer csináltam (meggyes-mákos), az édesség hiánya miatt.

A magliszteket hagyjam el?? Bár minimális mennyiségeket használok, napi 1 evőkanál mondjuk.

170 cm / 70 kg

2013. júl. 30. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Több mozgás.

Attól, hogy nem eszel szemetet egyáltalán nem biztos, hogy egy dekát sem fogyni fogsz. A paleo nem erről szól.

2013. júl. 30. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
gyümölcsből is lehetne kevesebbet (túl sok benne a cukor)
2013. júl. 30. 14:38
 3/8 poiu ***** válasza:
89%
Jobb lenne zöldség+ tojás reggelire.
2013. júl. 30. 14:41
 4/8 anonim válasza:
100%

Ha férfiként vagy 170cm-hez 70kg, akkor ne akarj fogyni :)

Ha hölgyként, akkor persze lehet.

Légy türelmes! Tudom, írtad jogy nem olyan vagy, de most tényleg kell.

A paleo nem turbófogyi, időbe telik mire érzed a hatását.

A magas cukortartalmú gyümölcsöket (rá lehet keresni, melyikben mennyi van!) hagyd meg édességnek.

A zöldségeknél kerüld a hüvelyeseket, a krumplit, kukoricát (bár ezt biztosan tudod már).

Próbáld ki hogy reggelire eszel tojást is a zöldséghez, valószínűleg később fogsz megéhezni mintha csak zöldséget reggeliznél.

Ha teheted, szedj omega3-at, segít a zsírháztartásban.

Igyál elég vizet!

2013. júl. 31. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:

A napi legalább 3 liter vizet se felejtsd el meginni és sokkal több zöldséget egyél.

Nyugi! Meglesz az eredménye!

2013. júl. 31. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán elhagyhatnád a sütiket és zsírt ehetsz nyugodtan. Esetleg egyél kevesebbet?
2013. aug. 1. 02:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Keveset eszel, az a baj. Főleg zsírből.
2013. aug. 1. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Én azt mondom több Qigong, Jóga..

Meg lehet keresni az étrend kinek hogy jön be. Általában a zsírdús táplálkozást a többség szereti, kivéve néhány ember akinek nem jön be.

Fogyás érzékeny téma, van aki jól bírja ilyen szempontból a gyümölcsöket, van aki nem.. majd a gyümölcsszezon lejárta után próbáld kerülni, és a főtt étel, tojás reggelire tényleg jó ötlet.

2013. aug. 9. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!