Mit rontottam el? (Többi lent)
Szeletekre vágott sárgarépát egy kicsit megpároltam gőzben, majd tojás + szezámmagba forgatva paníroztam és kisütöttem.
A szezámmag 80 %-a az olajban landolt, azaz lejött a tojásról. Mit rontottam el?
Ti mibe panírozzátok, amit rántani akartok? Mert ez nekem nem jött össze, a répa gyakorlatilag panír nélkül maradt.
Köszi!
A köret egyébként finom lett: párolt kölest csináltam (azt is most először), mint a párolt rizst, hagymás zsíron, apróra vágott petrezselyemmel. Az a szezámmag, ami rajta maradt a répán és megsült, no hát inkább ne maradt volna rajta!
Ez így nem sikeres, ahogyan csináltam. Talán valaki mond valami másfajta magot, akármit, amivel lehet panírozni, mert én viszont szeretek elég gyakran ilyesmit készíteni.
De köszi, zöld-pacsi megy, amit írtál, legközelebb kipróbálom!
Köszi!
(A magot pedig megetetem a boltossal, aki rámdumálta!) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!