Ez így jó a mai napra?
Reggeli: 1 alma kókuszreszelékkel és néhány szem tökmaggal
Ebéd: székelykáposzta (2 tányér) tudom, hogy sok de én imádom :D
Vacsora: 10 dkg kígyóuborka, tojáskrém (2 tojás, bors, 1 evőkanál mustár és 1 szelet csirkemellsonka) és 5 dkg magvas kenyér.
A kenyér tudom, hogy nem paleó, de még úgy is csak imerkedem ezzel az "életstílussal"(?) :)
Egyébként fogyókúrázok. Azért lenne jó ha ez a "menü" jó lenne, mert kb. ezzel nem maradok éhes. :D
Mindig lesz ami elbizonytalanít az élet bármely területén.
Csináld azt, hogy bizonyosságot keresel bizonytalankodás helyett. Nem bonyolult megérteni, hogy a táplálkozás'tudománynak' csúfolt lehetetlen, hagyományos sőt dogmatikus hazugságokon alapul az olyan válasz, hogy ez 'hízókúra'. Na most ilyenek miatt ne bizonytalanodj el.. ismerd az ilyen nézeteket is, így bármikor könnyen felismerheted a gyakran hangoztatott tévhiteket.
Hát igen a 90 napos diéta és társai. :D
Amúgy köszi a választ! :)
Szerintem sem az igazi - de nem áll annyira távol a jótól.
Azért azt hangsúlyoznám, hogy a fehérje picit kevés, a szénhidrát és a zsír pedig sok.
Érdemesebb lenne 5 étkezésben gondolkozni (3-4 óránként). A vacsorád szerintme azért nem jó, mert vacsihoz képest elég sok benne a szénhidrát és a zsír (alvás közben úgysem hazsnálod fel, tehát raktározódni fog).
Egyébként meg számold ki a kaloriabazis.hu-n. Azért ez azon is múlik, hogy te hány kg vagy, milyen ütemben szeretnél fogyni, stb.
(Harmadik voltam.)
Kérdező, ezt még arra, hogy írtad, elbizonytalanodtál. Nézd, leírtad a napi táplálkozásod a gyk-n. Nagyjából elkerülhetetlen, hogy páran belekössenek, bármit is írsz :)
Mindenki másra esküszik (s van, aki megengedi, hogy teljesen máshogy egyen egy másik ember, mint ő, persze nem akármit, de pl. másmilyen makrotápanyag aránnyal)... Én is beszólnék másra is, mint a kenyér, ha egyoldalúan ennél, zsírfóbiásan, extrém kevés fehérjével, ésatöbbi. De nem, van zsír, fehérje, zöldség, nyers zöldség is, gyümölcs, tojás, olajos mag, hús... Nagyon rossz nem lehet, mondom ezt a kis tudásomból és saját étkezésemből extrapolálva :)
Tökmag-nem
kenyér-nem
sonka...-nem
stb..
HA FOGYÓZNI SZERETNÉL SPORTOLJ.És akkor nem kell lemondanod ezekről az ételekről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!