Táplálkozásharcművész tudsz segíteni?
Holnaptól edzeni fogok.
Paleósan táplálkozok, de nem tudok, illetve nem endeghetek meg anyagilag annyi húst hogy kielégítsem a szervezetemet. 167 cm. Vagyok és 66kg. Még 6- kg szeretnék fogyni. Naponta megeszek 30 dkg csirkemellet és 2 tojást ez még nem éri el a 100g. Szénhidrátot. És minimum 130 g kellene, de jobb lenne 190g. Így fehérje pótlást keresek, illetve keresnék. Ami a paleónak is megfelel. Amit néztem az az aktív árpa por. mi a véleményed róla? Esetleg valami ötleted? A szóján, lencsén, babon kívül, mert ezeket nem szeretem....
Előre is köszi a segítséged.
Mások válaszát is várom akik érintettek a témában!
Miért lenne gyökér bárki, aki paleózik? Nagyon változatosan lehet vele táplálkozni. Húsokon kívül halak, gomba és a hüvelyeseken kívül valamennyi zöldség, ami a mai (télen is) széles választék miatt nem lehet probléma.
Én néhány hónapja tértem át, a közérzetem sokkal jobb, mint előtte volt a gyorsan felszívódó szénhidrátokkal, energikus vagyok, a vírusok is elkerülnek, pedig körülöttem most többen szenvednek tőlük.
A kérdezőnek: szerintem a fehérjebeviteled elegendő egy napra.
Paleot is lehet tervezni, csak enyhe elvi akadálya van.
A selejt dietetikusok dolgoznak ki tervezett étrendeket, nálam ez már elvi akadály.
25 éves kor? Meg fogsz lepődni: a késő kőkorszakban magasabb volt a születéskor várható élettartam, mint onnantól kezdve a 20. század elejéig. Ld. táblázat
Pedig akkor nem csak a betegségek, de az oroszlánok is tizedeltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!