Hogy lehetne hamar lefogyni seggből combból és hasból 4hónap alatt?
Figyelt kérdés
Amugy 13 vagyok és 160 cm es a 14 -re akkarok lefogyni 83-ról 53-ra :-(2013. ápr. 2. 22:06
1/3 anonim válasza:
1. Nincs helyi fogyás, már 100 ezerszer leírták itt...
2. 30kg? Hát 4 hónap alatt ez felejtős, még 8 alatt is kemény küzdelem lenne, mert ugye tartósnak is kell lenni...
2/3 anonim válasza:
Pont egy agresszív fogyókúra kell egy fejlődőben lévő 13 évesnek. Inkább állíts be egy normális étrendet, és mellé egy egészséges edzéstervet. A 4 hónapot felejtsd el.
3/3 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és a nagynénémmel elkezdtünk fogyókúrázni és másfél hónap alatt lefogytam 12 kilót.
Ezt csináltam: Hetente kétszer elmentem aerobikra. Enni az iskolában reggeliztem és ebédeltem és mikor hazaértem csak vizet ittam,hogy mossa ki a méreganyagokat a szervezetemből és,ha nagyon megéheztem ettem egy vagy két almát mert az nagyon hajtja a vizet.
A fogyókúra mozgás nélkül nem megy.
Nekem mint mondtam elég volt hetente két alkalom és mind a két alkalommal egy órát intenzíven mozogtam.
Nem használtam fogyókúrás tablettákat.
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!