Leírnátok mit esztek reggelire, ebédre és vacsorára?
Stagnál a súlyom. Lehet félre értettem valamit? Nem eszek aszalt gyümölcsöt.
Bár 3 napja megsütöttem őt: [link]
És már 3 napja ettem a reggeli kávé mellé. De még mindig meg van a fele, de ma már kidobom. Lehet hogy ez a baj?
Húhh. Köszönöm. Kaptam hideget meleget. Azért csinálom a paleot, mert tej-, liszt- és cukormentes. Én nem tudom ki akar önszántából tejet inni vagy enni?! Mondhatom én is, mert utálom a tejet, csak a sajtot szeretem a tejtermékek közül, de ezt sem eszem gyakran, mert annyira még sem szeretem. Liszt: a liszt rossz. Fogyókúránál pedig pláne. Cukor helyett ott a xukor vagy a xukor zero, csak a kávémba rakok.
És nem hiszek a kalórián alapuló fogyókúrában, úgy gondolom a tápanyag a meghatározó, nem a kalória tartalma. Pláne, hogy csak saccolni lehet, hogy én mennyit égetek el.
Az egyik válaszoló, azt írta, hogy a gyomra is kifordult a paleo ételektől. Tojás, zöldség és hús, én nem tudom ebben mi az undorító.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!