Nálam miért megy ez ilyen lassan?
Figyelt kérdés
Többeteknél olvastam, hogy már az első hónapban lefogytatok 6 kg-t, van aki persze kevesebbet. Nekem mégis csak 3 kg ment le, pedig nem szoktam bűnözni, ráadásul naponta 20 km-t biciklizek is. Ez mitől lehet? Nem akarom abbahagyni, de eléggé megy el a lelkesedésem, hogy nyárra csak nem sikerül elérnem azt a 62 kg célsúlyt.2013. márc. 21. 08:23
1/7 anonim válasza:
Mert heti 0,5-1 kg fogyàs reàlis.
2/7 anonim válasza:
Egy hónap alatt 3 kg teljesen jó.
3/7 anonim válasza:
Lehet aki 6 kg-ot adott le, az 3 kg zsírt + 3 kg-nyi vízet.
Te meg lehet 3 kg zsírt adtál le.
Akkor meg ugyanott vagy. :)
4/7 anonim válasza:
Minél nagyobb a súlya valakinek, annál többet tud havonta fogyni, főleg, hogy az első pár hétben ami lemegy az főleg víz, ahogy előttem is írták, meg hogy kiürül a benned lévő kaja, mivel nem eszel annyit, kevesebb dolog lesz a gyomrodban. A havi 3-4 kg fogyás tekinthető "jó" fogyásnak, ennél többet koplalással lehet fogyni, ami meg jojó-effektushoz vezet.
5/7 Robi.88. válasza:
Hát igen... nem mindegy h 150 kilorol fogysz vagy 80 rol. mert értelem szeru h egy 150 kilos ember az elso honapban veszit a tomegebol akar 6-7 kilot is de egy 80 kilos nem tud mert nincs rajta annyi plusz igy a 2-3 kilo teljesen jo amugy nem tudom miért ez a mánia h mindenki a mérleget nézegeti, az nem mi tul realis, a legnagyobb baromsag meg a test tömeg index....
6/7 anonim válasza:
Én 0,5 kilókat fogyok hetente és tökéletesen elégedett vagyok. Nem is szeretnék gyorsabban fogyni. Ronda a lötyögős bőr:) Az első hónapban és a másodikban is 2-2 kilót fogytam.
7/7 anonim válasza:
Mérj inkább centiket, ha mindenképpen mérni akarsz valamit. Én ugyan tömeget és centit is mérek, de a centitől boldogabb vagyok, mert több centit fogyok, mint kilót :) bár ez biztos normális, csak én is eddig mérleggel mértem a fogyásomat, nem tudtam, hogy centiben "gyorsabb" (és így nagyobb a motiváció is) - tedd te is ezt, hagyd azt a mérleget! Kitartás, sok sikert! :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!