Holnap kezdem a paleot, mert úgy érzem már nincs más választásom. Sikerrel fogok járni?
Minden klasszikusnak vett diétát kipróbáltam már, van amik egyáltalán nem váltak be (szétválasztó diéták) és van amik 2-3 hónapig is működtek, de aztán valahogy vége szakadt. Mindnek az volt a veszte, hogy úgy éreztem éhes vagyok, de a diéta szerint már nem ehetnék, és így ment ez 2-3 nap, végül egy hatalmas zabálással véget ért a diéta.
Ezzel nem szeretnék így járni. Nem próbáltam még hasonlót, nagyon szeretném ha ez sikeres lenne. Szálkás és feszes szeretnék lenni.
Úgy döntöttem fotókkal dokumentálom is, hátha ez is segít, egy kicsit. Látni, ahogy a kilók szépen eltűnnek. Tornáztam eddig is, ezután is fogok. Szendi Gábor könyvéből merítek recepteket. De örülnék neki, ha leírnátok ti is mit esztek reggelire, ebédre, vacsorára és köztes étkezésként. Hogyan épül fel egy étkezésetek? Vannak e sikerélményeitek? Szóval bármit amiből erőt meríthetek.
Köszönöm szépen.
Betartom, ha betudom.
Ha megadja tudja nekem adni azt, amit az eddigiek nem tudtak. Olyan jó lenne bele feledkezni a diétába, hogy ne az órát kelljen lesnem, hogy mikor ehetek már újra. Hogy ki legyen elégítve az étvágyam és koncentrálni tudjak másra is. Ezt megtudja nekem adni?
Szerintem meg felejts el minden hülye diétát. Van egy nagyon jó magyar közmondás. "Reggelizz, mint egy király. Ebédelj, mint egy polgár. Vacsorázz, mint egy koldus."
Hidd el ezzel látványos eredményt fogsz elérni. Tapasztalatból mondom. Lehet, hogy nem egy hét alatt, igazából a jó munkához is idő kell.
A paleo dieta hasznos!! Anyukam szeptember kozepen kezdte es mara lefogyott 10-13kg edzes nelkul.
A paleo "dieta" nem dieta hanem eletmod valtoztatas!!!
Kezd el! Sikerulni fog! :)
Edzeni is fontos mellette, gyorsabban latszik majd a valtozas :)
Sok sikert!! :)
Jó a paleo, de én személy szeirnt azt tapasztaltam, hogy ez is csak akkor működik, ha azért odafigyelsz, hogy mit és mennyit. Mikor elkezdtem, totál vérszemet kaptam, hogy úristen, végre ehetek disznóhúst, kolbászt, amiket imádok, jaj de jó. És nyomattam a tarját, kolbászt, császárszalonnát, jó nagy adagokat. Semi tiltott, csak hús, zöldség, néha gyümölcs. Eredmény: 1 kiló plussz egy hónap után...
Azóta visszafogtam magam, eszek disznót is, de csak bélszínt, karajt, kolbászból is csak pár karika a rántottába, szalonnából is csak pár kocka a kajába az íz miatt.
Közben elkedtem gyalog is járni, napi 80 perc gyaloglás, na így már működik, lemegy heti egy kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!