Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Az baj, ha naponta 50g darált...

Az baj, ha naponta 50g darált magot megeszek egy teáskanál mézzel?

Figyelt kérdés
Számomra ez az édesség a paleos sütik és muffinok helyett. Próbáltam ezt az adagot szűkíteni heti 3x-i alkalomra, de nem ment. Nagy mennyiség ez a pl 25g darált mák + 25g darált lenmag egy teáskanál mézzel?
2013. febr. 17. 12:18
 1/6 A kérdező kommentje:
emellett naponta csak 1 db gyümölcsöt eszem, a többi sok zöldség, kevés tojás és hús.
2013. febr. 17. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha mégsem akarsz lefogyni, nem baj.
2013. febr. 17. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor tartom magam a heti 2x-i magozáshoz :)
2013. febr. 17. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
en napi 250 g ot eszem :D szerintem nem baj bar en nem kevernem mezzel mert egyutt a zsir meg magas GI s CH nem a legszerencsesebb
2013. febr. 17. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
na, akkor megnyugodtam, nem csak én vagyok így. De te is fogyózol? Vagyis a testsúlyod miatt (is) váltottál ilyen életmódra? Azt néztem, hogy ha pl csinálnék paleo kenyeret, muffint, ezt azt, akkor is maglisztet kellene beletennem, nem kevés grammot, és egy szelet még meg is haladná az én mennyiségemet. De eldöntöttem, hogy nem ezen fog múlni a fogyásom, lecsökkentem a mértékét a mag bevitelének :)
2013. febr. 17. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
igen en is igy lattam es en sem eszem se magkenyeret se magsutit se semmit... amugy nem fogyozom mert mar lefogytam viszont feltem a hizastol de eddig semmi jele... es mivel nem eszem CH t (mert akkor hiznek) jo formaban tart:)
2013. febr. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!