Főzeléket mivel sűrítsek, ha nincs pénzem paleo lisztekre és paleo tejre?
Figyelt kérdés
Van darált lenmagom és zabpelyhem. Bár tudom, a zabpehely csak kompromisszumként van jelen az étrendben, de olyan jól sűrűsödik vele az étel. Pár napja fél kiló spenótba tettem 25g darált zabpelyhet, ami sok is lett, mert nagyon megszilárdult...2013. febr. 16. 16:05
1/6 anonim válasza:
Ami zöldségfélét éppen főzöl, abból szedj ki pár kanálkával, pépesísd meg (turmix vagy villa stb.) és öntsd vissza bele. Burgonya, borsó, répa-gyökér hasonló esetekben biztosan sűrűsít a megfőzött kajádon, különösen, ha valóban "rövid lével" főzted.
2/6 anonim válasza:
Az elso tanacsat fogad meg, ha pedig a telfol hianyozna, akkor lehet joghurttal is helyettesiteni, mivel finom es egeszseges. A zabpehelybol csak 1-2 ev.kanalnyira van szukseg akkor ha suriteni akarsz, amit lassu tuzon, s folytonos kevergetes mellett teszel az etelbe.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! akkor magával a zöldséggel fogom sűríteni,mivel nem eszek tejtermékeket :)
2013. febr. 16. 17:03
4/6 anonim válasza:
Egyszerűen párolt zöldséget egyél és ne "főzeléket" ezt a rossz magyar találmányt.
5/6 A kérdező kommentje:
igen, eddig azt ettem, de már unom
2013. febr. 16. 19:46
6/6 anonim válasza:
Én is a turmixolt zöldséget tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!