Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem. Miért mondjátok, h...

Nem értem. Miért mondjátok, h a főzeléket nem jó enni fogyókúra idején? A rántás miatt?

Figyelt kérdés

Kiszámoltam, megmértem mindent és ez jött ki egy nagy tál főzelékre:

[link]

Lemértem, kb 2 kiló lett az egész, ezért kettőnkre két napig bőven elég. Tehát, ha ketten 2x-2x eszünk belőle, összesen mondjuk 8x mire elfogy, akkor is csak 200 kalóriát vittünk be vele és jól is laktunk.

2013. febr. 5. 13:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Tény, ott 1 kg jött ki össz grammnak, de ugye víz is kell hozzá, így lett nekem 2 kg.
2013. febr. 5. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Ha fogyni akarsz, ne a kalóriát számold, hanem kerüld el a szénhidrátokat! A rántás fehér lisztből készül, és annál rosszabb nincs:

[link]

2013. febr. 5. 13:57
 3/8 poiu ***** válasza:
100%
A rántást nem szokták javasolni. Szerintem mindegy, de ha nem akarsz rántást, akkor turmixold le egy részét a főzeléknek és azzal sűrítsd.
2013. febr. 5. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen a rántást nem szokták javasolni, de akkor sem értem, hogy miért, ha kb 210 kalória pluszt ad csak hozzá az egészhez.
2013. febr. 5. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert nem mindegy hogy az a 210 kcal üres kalória, vagy tápanyagban teli. A liszt üres kalória, ergo semmi szüksége rá a szervezetnek, csak feleslegesen dolgoztatod.
2013. febr. 5. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Na de nem attól a 2 kanál liszttôl lesz elhízott senki sem. Szerintem alkalmanként belefér. Számold a napi ch bevitelt, ne a kalóriát.
2013. febr. 5. 14:58
 7/8 poiu ***** válasza:
100%
A keményítővel nem az a baj, hogy kalóriabomba, hanem az, hogy fölmegy tőle a vércukorszint -> inzulin -> lezuhan -> megéhezel -> többet eszel, mint kéne.
2013. febr. 6. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az átlag embernek nem csak 2 kanál liszt csúszik le egy nap.
2013. febr. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!