Jobban szeretem a főzeléket, mint a párolt zöldséget. Mit tegyek, hogy ne legyen annyira hizlaló, ha ugyan annyit ennék mindkettőből?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 15:29
1/5 anonim válasza:
Kevés habarással csináld, azt is teljes kiőrlésű lisztből. Vagy leturmixolsz kicsit a zöldségből és azzal sűríted, de ezt csak olvastam, én a híg főzelékeket szeretem, kb. egy kanálnyi habarást használok, ez így szerintem simán belefér.
2/5 anonim válasza:
vagy sűrítsd be keményítővel, hogy én már megint túlbonyolítottam az egészet
3/5 A kérdező kommentje:
A keményítő nem annyira hízlal?
2012. jan. 27. 20:20
4/5 anonim válasza:
tojással, róval, kefírrel, önmagával, keményítővel, zabkorpával sűrísd
feltét főtt tojás, főtt párolt husok, halak, mozzarella sajtgolyók, daráltdió, szezámmag, sütőben sült fasírt, húsgombóc, májgombóc
5/5 iuhiuol válasza:
Nem a keményítőtől fogsz hízni,hanem a 4 szelet kenyértől amit megeszel a főzelékhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!