Milyen olajat használtok a sütéshez?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 14:28
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Akkor a lényeg az, hogy hús, zöldség gyümölcs, ugye? Húsból muszáj minden nap enni, vagy azt a fehérjemennyiséget helyettesíthetem tojással is? Nem igazán szeretem a húst, legalábbis nem tudnék minden nap azt enni. És sok-sok zöldség, valamint kevesebb gyümölcs (pl. napi 1-2 alma + 1-2 narancs belefér?
2013. febr. 10. 20:39
12/15 anonim válasza:
Igen, húst lehet tojással is helyettesíteni, nem az a lényeg, hogy csömör legyen a vége, valamint az említett gyümölcsmennyiség simán belefér.
13/15 anonim válasza:
Én Omega olajesszimó étolajat használok a salátákhoz, sütni lehet a Paleo olajjal (Herbaházban is lehet kapni). Ezeknek az olajoknak az Omega3 és Omega 6 tartalma megfelelő, viszont a bolti napraforgó olajé nem. Nyugodtan lehet zsírt használni (liba és mangalica), főleg ha saját maga süti ki az ember.
14/15 anonim válasza:
Húst nem kell minden nap enni, sőt el is lehet hagyni. A paleosok között vannak vegánok és vegetáriánusok is.
15/15 anonim válasza:
Zsírt használok, általában házi jellegű sertészsírt, mert olcsóbb mint a szárnyasok zsírja.
Az olivaolajtól megy a hasam, paleós olajok itt nincsenek a natúrboltban. Kókuszzsírt szoktam néha használni, de az állati zsírokat jobban kedvelem (kedvenc a kacsa és a libazsír, de nem mindig engedem meg magamnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!