Pontosan melyik húsokat szabad enni?
Omega-6 található marhahúsban, baromfihúsban és halban, tengeri herkentyűkben is egyaránt.
Omega-3 egyértelműen hal.
Tehát mindenfajta húst szabad enni, kivételt képezhetnek azonban a szalámik, parizerek, egyéb mesterséges húskészítmények, mert ezek tartalmazhatnak rejtett cukrot és biztosan tartalmaznak tartósítószereket ( nélkülük persze már alig lehet valamit kapni, de minek még felesleges is bejuttatni őket ).
1. a húskészítmény az nem hús. Húsnak a színhúst szokás nevezni.
bármilyen húst lehet fogyasztani csrike pulyka marha. akár nyúl sertés(kisütni a zsírját) stb.
Mindenféle húst ehetsz. A hal a jó omega3 forrás. Az omega6 ra is szükség van, de ahhoz bőven hozzájut a szervezet. A lényeg, hogy állati eredetű omega3 hoz juss kellő mennyiségben.
Ha pontosabb magyarázat érdekel olvasd el Szendi Gábortól: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!