Melyik a legkevésbé rosszabb: rizs, zab vagy krumpli?
Hát, nekem sem :D
Legkevésbé rossz a rizs. De az alapból jó ételek a rizs miatt átmennek egy kissé hizlaló hatású ételbe. A rizs megemeli a vércukrot, és az étellel bevitt tápanyagok a kelletüknél jobban fognak raktározódni zsírban, ezért a rizs is olyan hogy a saját döntésed, nem ajánlott de ha olykor úgy érzed hogy egy jó rakott káposztát ennél, és az rizzsel az igazi, nem ez fog problémát okozni.
Jaaj. Igazából nem szeretem annyira nagyon ezt a tápit :$
Jópofa meg aranyos, és igazából mindegy is, lehetne Harcművész? Vagy mondjuk Béla, na a Béla az egy jó név! :D
Harcművész megválaszolta. Én hozzáteszem, hogy még a rizst sem eszem meg, kivétel a karácsonyi Anyu főzte töltött káposzta. Egy évben egyszer belefér. :)
Nézelődj a neten, paleós blogokban sok recept van, hogy hogyan lehet rizs nélkül töltött káposztát és egyebeket főzni.
Pl. PaleoVitalon. Vagy egyéb blogokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!