persze,
sőt jó hírem van ,bármit ehetsz fogyózáskor is,
a lényeg,hogy egy nap ,2000-nél több kalória ne menjen be a pocidba,
egy -két főtt krumpli,meg talán ha van 100-200 kal lehet,
úgyhogy még kb 1800 kal is mehet mellé
Tömény szénhidrát, ami evés után nagy vércukor és inzulinszint emelkedést okoz, bélfalat károsító lektinek vannak benne..
Nem, ezt kizárólag éhínség idején kellene enni, ha nincs semmi más ehető.
Kiegészítve az eddigi társalgást:
Lehet enni 2000 kilikalóriát értéktelen anyagokból, mint például szénhidrátok, amik kizárólag egy éhező számára hasznosak, de az átlag embernek csak betegséget, elhízást okoznak..
Vagy lehet enni 2000 kilokalóriát normális, emberi fogyasztásra alkalmas táplálékokból. Ezek olyan érdekesek, hogy ha 3000 kcal-t eszel belőlük, akkor is fogyni fogyhatsz (ha van miből), mivel normálisan tudod emészteni őket, nem okoznak betegséget, kóros anyagcsere zavarokat (mint az elhízás).
Éppen ennyi különbség van a húsok, zöldségek és mondjuk a krumpli között: hússal és zöldséggel egészségesen élhetsz hízás nélkül, krumplival betegségeket kockáztatsz és ha kicsit többet eszel (nem tudod minél, próbálkozhatsz kalóriákat számolni de senki sem tudja pontosan hol a határ) akkor még zsírosodsz is.
Tehát.. az ember számára nem minőségi táplálék a burgonya. Akkor már hasonlóan olcsó lehet a káposzta, az nem okoz gondokat.
Hát igen, THarcmûvésznek nagyon határozott véleménye van, tartsuk tiszteletben. Sokan vitatkoznak ezzel, sokan meg így élnek (ez a paleolit táplálkozás). Nézz utána, ha szimpatikus, akkor hajrá. De neked kell dönteni, milyen utat választasz.
Én speciel nem tiltom ki az életembôl a tejterméket, a teljes kiôrlésû gabonákat, és a krumplit sem, de mèrtékkel eszem ilyeneket. Én ezt az utat választottam.
A tiszteletben tartást magam is tisztelem.
Én csak a legjobbat akarom adni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!