Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Az A vércsoportúaknak bejött...

Az A vércsoportúaknak bejött a paleo?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Nem, ők inkább sütit esznek.

(bocs, leírás előtt még viccesnek tűnt)

2013. febr. 7. 11:10
 2/12 poiu ***** válasza:
100%
A vércsoport diéta marhaság. Már annak, aki csinálja, mert aki kitalálta, annak bejött anyagilag.
2013. febr. 7. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy nem sok köze van hozzá a vércsoportnak. De én A vércsoportú vagyok és próbálkozok a paleoval, szeretném tartani, de reggelire a tojáshoz ennem kell egy kis kenyérszerűséget pl wasa kenyeret. Vagy néha egy kis sajtot (néha kb hetente 1 alkalom) és néha étcsokit is eszem. De a többi étkezésem abszolút megfelel a paleonak. Ezeket a kis kilengéseket is próbálom visszaszorítani, de sajnos nem az az ember vagyok akinek ez egyik napról a másikra megy.

De ennek semmi köze a vércsoportomhoz, ahogy a horoszkópomhoz sem.

2013. febr. 7. 12:10
 4/12 A kérdező kommentje:
És bírsz annyi húst enni, hogy ne legyél éhes? Vagy több zöldséget eszel inkább? Nekem valahogy a húsevés nem megy. A sok paleosütitől meg paleos kenyértől pedig egy kiló sem megy le. :(
2013. febr. 7. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a húst és nem bírsz belőle sokat enni, akkor nem nekedvaló a paleo! Akkor inkább számold a kalóriákat. Kinek ez, kinek az. Nekem a paleo könnyű, mert imádom a húst és sokkal könnyebben lemondok a kenyérről, mint egy jó disznúsültről vagy kolbászról. De mondom, kinek mi jön be.
2013. febr. 7. 17:54
 6/12 A kérdező kommentje:

Most elszomorodtam. Beigazolódott, amit sejtettem. Nem fog menni nekem ez a diéta. Megpróbáltam húst enni, de rosszul vagyok tőle. És én is úgy érzem, hogy hús nélkül nem tudom tartani a diétát.

Nem hiszem el, hogy végre van egy diéta ami tényleg hatásos, és én nem tudom betartani. :(((((

Szerintetek, ha elhagyom a tejet és nem eszek gluténtartalmú ételeket, az is ér valamit?

2013. febr. 7. 20:50
 7/12 Julie S ***** válasza:
51%

Én A vércsoportú vagyok és több mint három éve paleózom. Semmi gondom vele, mindig is szerettem a húst. Sőt hús nélkül sosem tudtam igazán jóllakni.

Mellesleg hús és hús között is óriási különbségek vannak. De rengeteg múlik az elkészítés módján is. Én pl régen azt hittem, hogy utálom a marhahúst, de később rájöttem, hogy csak azért nem szerettem, mert még nem ettem belőle igazán finomat.

2013. febr. 7. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

1. igen, ér valamit.

2. egyél zöldséget. egyél zöldséget. EGYÉL ZÖLDSÉGET és gyümölcsöt. Nem nyersen: készítsd el! Párold meg, fűszerezd, üss bele tojást, ne üss bele tojást, egyél hozzá halkonzervet (ne egyél mert drága/nem szereted, igazából mindegy) de egyél zöldségeket, gyümölcsöket. Nem kell ám folyton húst enni. Drága és még.. hát drága.

3. Egyél úgy, mintha csak hús és zöldségek, gyümölcsök lennének. Még választás sincs, lisztes kaja, rizs? Ilyenek nem teremnek, nincsenek :) Menni fog az, csak gondolj bele hogy mennyi zöldséget, gombát, gyümölcsöt ehetsz! Oké, most télen főleg káposztát, fekete retket, meg hagymát.. de ezek is tök jók, kicsit drágábban meg van más is. De jön majd a jó idő, többféle zöldség, mindent össze lehet párolni, jó sok hagymával, kis zsíron, nézz vega zöldség recepteket ha az kell, de ne add fel. A paleó nem az állandó húsevést jelenti, ez egy óriási tévedés.

A paleóban óriási lehetőség és változatosság van, például a kevés húsfogyasztás ugyan úgy részét képezi. Menni fog ez, csak kérj ötleteket, segítséget!

2013. febr. 7. 22:27
 9/12 poiu ***** válasza:
50%
Többeknek javasoltam, és bejött nekik: vegyél fél kiló darálthúst, reszelj le fél-egy kiló párolt akármilyen zöldséget, üss bele 3-4 tojást, fűszer (én szeretem az oregánot), gyúrd össze és süsd meg fasírtnak. Egy hétig eláll, de le is fagyaszthatod. Kell vele kísérletezni, én pl szinte nyersen teszem bele a zöldséget pár perc mikrózás után.
2013. febr. 8. 09:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Még próbálom nem feladni a dolgot. A fasírtos ötlet jó lehet. A darált hússal annyira nincs gondom. :)
2013. febr. 8. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!