Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek is bejött az Update...

Nektek is bejött az Update kaja? Öcsém 20 kilót fogyott vele, úgy hogy minden nap az egész napos menüt ette.

Figyelt kérdés
Én is gondolkodok rajta, h elkezdem, de kíváncsi vagyok mások véleményére (főleg nőknek a véleményére), mert hátha ami pasinak jó, nőnek nem.
2012. jún. 7. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
én már 6 kilot fogytan az update segítségével :)) 15L
2012. jún. 7. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
csak a kaján változtatott, hogy update evett, vagy mozgott is??
2012. jún. 7. 18:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Előtte is sportolt, de elkezdett edzőterembe járni. És tényleg mindent betartott, úgyhogy nagyon büszke vagyok rá. :)
2012. jún. 7. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
10 hónap -43 kg. 25L
2012. jún. 7. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha gazdag vagy ,akkor lehet hatásos.. De amit ő csinál az csak parasztvakítás. Ott van az a 6 gramm szénhidrátos kenyere.. Lehet 6 gramm CH van benne de 17g zsír.. 5X annyiba kerül mint 1 TK kenyér...

Én 40 kilót fogytam ilyen norbis csodaszerek nélkül. Mindent megtudsz venni amibe ugyanannyi Kcal van, csak nincs rajta,hogy NORBI és 3X olcsóbb mint a norbis cucc..

Szóval én semmikép sem ajánlom,hacsak nem valami pénzes ember vagy..

2012. jún. 7. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy igazából nem fogyni szeretnék, hanem szálkásítani. Csak nagyon szénhidrátos vagyok sajna, ezért gondoltam az update alternatívára.
2012. jún. 8. 06:32
 7/9 anonim ***** válasza:

A szénhidrát csökkentés mindenkinek jó, igazából csak azzal lehet fogyni, nem koplalással. Ha edzel is hozzá, akkor az külön jó, de nem olyan fontos mint a szénhidrátok kiiktatása. Sokan meg azt hiszik, a zsírtól hízunk. Hát nem.

A Norbi módszerhez nem kell Norbi termékeket venni egyébként.

2012. jún. 8. 10:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Heti 5x járok edzőterembe, úgyhogy a sport megvan. Tudom 80% étkezés, 20% sport a jó alak titka. :) Azért kérdeztem a Norbi módszert. De eldöntöttem mi lesz, ebédre rendelek Update kaját, reggel eszek 1 szelet Update kenyeret, este meg iszok fehérje turmixot, vagy sajt,son, zöldség. Tízóraira, uzsira meg vmi gyümölcs (persze nem banán:) ), vagy 0%-os joghurt.
2012. jún. 8. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Hajrá!! Csak így tovább!!
2012. jún. 10. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!