Nektek is bejött az Update kaja? Öcsém 20 kilót fogyott vele, úgy hogy minden nap az egész napos menüt ette.
Figyelt kérdés
Én is gondolkodok rajta, h elkezdem, de kíváncsi vagyok mások véleményére (főleg nőknek a véleményére), mert hátha ami pasinak jó, nőnek nem.2012. jún. 7. 17:17
1/9 anonim válasza:
én már 6 kilot fogytan az update segítségével :)) 15L
2/9 anonim válasza:
csak a kaján változtatott, hogy update evett, vagy mozgott is??
3/9 A kérdező kommentje:
Előtte is sportolt, de elkezdett edzőterembe járni. És tényleg mindent betartott, úgyhogy nagyon büszke vagyok rá. :)
2012. jún. 7. 18:44
5/9 anonim válasza:
Ha gazdag vagy ,akkor lehet hatásos.. De amit ő csinál az csak parasztvakítás. Ott van az a 6 gramm szénhidrátos kenyere.. Lehet 6 gramm CH van benne de 17g zsír.. 5X annyiba kerül mint 1 TK kenyér...
Én 40 kilót fogytam ilyen norbis csodaszerek nélkül. Mindent megtudsz venni amibe ugyanannyi Kcal van, csak nincs rajta,hogy NORBI és 3X olcsóbb mint a norbis cucc..
Szóval én semmikép sem ajánlom,hacsak nem valami pénzes ember vagy..
6/9 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy igazából nem fogyni szeretnék, hanem szálkásítani. Csak nagyon szénhidrátos vagyok sajna, ezért gondoltam az update alternatívára.
2012. jún. 8. 06:32
7/9 anonim válasza:
A szénhidrát csökkentés mindenkinek jó, igazából csak azzal lehet fogyni, nem koplalással. Ha edzel is hozzá, akkor az külön jó, de nem olyan fontos mint a szénhidrátok kiiktatása. Sokan meg azt hiszik, a zsírtól hízunk. Hát nem.
A Norbi módszerhez nem kell Norbi termékeket venni egyébként.
8/9 A kérdező kommentje:
Heti 5x járok edzőterembe, úgyhogy a sport megvan. Tudom 80% étkezés, 20% sport a jó alak titka. :) Azért kérdeztem a Norbi módszert. De eldöntöttem mi lesz, ebédre rendelek Update kaját, reggel eszek 1 szelet Update kenyeret, este meg iszok fehérje turmixot, vagy sajt,son, zöldség. Tízóraira, uzsira meg vmi gyümölcs (persze nem banán:) ), vagy 0%-os joghurt.
2012. jún. 8. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!