Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egész napos kajára Mustár +...

Egész napos kajára Mustár + Sprotni jó? Ha igen mennyit egyek egy nap illetve hányszor?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:04
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja igen és fogyni szeretnék!
2010. dec. 21. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:
hogy jön ide a mustár?
2010. dec. 21. 22:05
 3/17 anonim ***** válasza:

mustár és sprotni, király vagy, ez a világ legjobb diétája!!! Csak el ne mondd senkinek, nehogy mindenki olyan szép legyen majd, mint te!!!

Hajrá!

2010. dec. 21. 23:06
 4/17 A kérdező kommentje:

Elsőnek: A Mustár segít az olajos dolgok lebontásában.

Másodiknak: Ha már értelmes dolog nem bírja elhagyni a szádat, akkor leszel szíves nem itt hőbörögni. Köszi!:)

2010. dec. 21. 23:15
 5/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok a második újra. Butaságokat beszélsz, erre akartam rávilágítani. Azért, mert olvastál valahol, valamit, attól még nyugodtan nézz utána, mert nem minden igaz csak azért, mert valami retardált leírta.

Tudod a mustár nem bont le semmit. És ha egy kicsit is ismernéd az emberi testet, akkor tudnád, hogy a gyomorsav viszont még a vasszöget is lebontja... szóval amikor a mustárka bekerül a pocikába, akkor lebomlik...

De mondok még szebbet. Tudod miből van a mustár? Ecet, olaj, és mustármag őrlemény. Ha van benne olaj, akkor hogy is van ez az olaj lebontás? :D

Inkább tanulj meg táplálkozni... tényleg. Utána nem fogsz sem butákat kérdezni, sem butákat mondani.

És kérdezz meg nyugodtan egy edzőt, vagy egy sportorvost... A mustár nem csinál semmit, nincs ember a földön aki ért a táplálkozáshoz, és mást mondana.

2010. dec. 21. 23:40
 6/17 anonim ***** válasza:

Ja igen, még annyit, hogy az sem értem, hogy mi az, hogy "segít az olajos dolgok lebontásában"?

A gyomorsav szétmar mindent, és lebont mindent... legyen az zsír, szénhidrát, fehérje, bármi... utána meg felszívódik szépen. Szóval a mustár miben is segít?

2010. dec. 21. 23:42
 7/17 A kérdező kommentje:

Okoska!

Kérdezz meg nyugodtan egy orvost!

Ne egy gyorstalpalót végzett edzőt, hanem egy orvost!

El fogja magyarázni neked nyugi.

2010. dec. 21. 23:51
 8/17 anonim ***** válasza:

ennyi esze hogy lehet valakinek:D

Ő akar fogyni de azért k*rvára okoskodik...Ettől szakad le a pofám.Te meg mennyél azt kérdezgesd az orvost akkor idióta.

Mustár b*zdmeg :D:D

2010. dec. 22. 01:53
 9/17 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. dec. 22. 08:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Kérdezőke! Én vagyok újra Okoska! Megkérdeztem anyut, meg aput, kiröhögtek, de ők biztos nem jó orvosok. Fater elvégre csak élsportolókat tanít táplálkozni. Bár lehet, hogy ez a sz@r SOTE nem ér semmit. Kár, hogy én is oda járok már 4 éve. Mindegy, most már befejezem. Addig is a gyorstalpalón (2év plusz az élsportolói tapasztalataim)végzett sötét személyi edzőként fogok tevékenykedni, bár most miattad kicsit meginogtam. Eddig ugyan mindenkit le tudtam fogyasztani, vagy éppen meg tudtam tanítani úgy táplálkozni, hogy elérje a célját, de lehet, hogy a mustárral még nagyobb sikereket értem volna el... Nem írnál erről egy könyvet? Az ajánlást meg írhatná hozzá egy orvos!
2010. dec. 22. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!