Egész napos kajára Mustár + Sprotni jó? Ha igen mennyit egyek egy nap illetve hányszor?
mustár és sprotni, király vagy, ez a világ legjobb diétája!!! Csak el ne mondd senkinek, nehogy mindenki olyan szép legyen majd, mint te!!!
Hajrá!
Elsőnek: A Mustár segít az olajos dolgok lebontásában.
Másodiknak: Ha már értelmes dolog nem bírja elhagyni a szádat, akkor leszel szíves nem itt hőbörögni. Köszi!:)
Én vagyok a második újra. Butaságokat beszélsz, erre akartam rávilágítani. Azért, mert olvastál valahol, valamit, attól még nyugodtan nézz utána, mert nem minden igaz csak azért, mert valami retardált leírta.
Tudod a mustár nem bont le semmit. És ha egy kicsit is ismernéd az emberi testet, akkor tudnád, hogy a gyomorsav viszont még a vasszöget is lebontja... szóval amikor a mustárka bekerül a pocikába, akkor lebomlik...
De mondok még szebbet. Tudod miből van a mustár? Ecet, olaj, és mustármag őrlemény. Ha van benne olaj, akkor hogy is van ez az olaj lebontás? :D
Inkább tanulj meg táplálkozni... tényleg. Utána nem fogsz sem butákat kérdezni, sem butákat mondani.
És kérdezz meg nyugodtan egy edzőt, vagy egy sportorvost... A mustár nem csinál semmit, nincs ember a földön aki ért a táplálkozáshoz, és mást mondana.
Ja igen, még annyit, hogy az sem értem, hogy mi az, hogy "segít az olajos dolgok lebontásában"?
A gyomorsav szétmar mindent, és lebont mindent... legyen az zsír, szénhidrát, fehérje, bármi... utána meg felszívódik szépen. Szóval a mustár miben is segít?
Okoska!
Kérdezz meg nyugodtan egy orvost!
Ne egy gyorstalpalót végzett edzőt, hanem egy orvost!
El fogja magyarázni neked nyugi.
ennyi esze hogy lehet valakinek:D
Ő akar fogyni de azért k*rvára okoskodik...Ettől szakad le a pofám.Te meg mennyél azt kérdezgesd az orvost akkor idióta.
Mustár b*zdmeg :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!