Egész napos kajára Mustár + Sprotni jó? Ha igen mennyit egyek egy nap illetve hányszor?
Akkor nem csak az én jövő évi versenydiétámat rengette meg alapjaiban a mustár elmélet hanem a te tanulmányaidat is?
Mind1 szerintem mi vagyunk a hülyék ő meg az okos!
10.07 Abszolút :) Azt hiszem a mustárt is felírom magamnak a hájrázó öv, az almaecet és a 90 napos diéta mellé. Engem nem baxnak át ezek itt az egyetemen... majd én megmutatom nekik! :D Azt még nem tudom, hogy az én testem miért reagál ilyen kurv@ jól a roston csirke, párolt zöldség, napi 5-6 kis étkezés, sok folyadék, és sok vitamin kombóból álló diétára, de ki fogom deríteni! Mivel ez egy hülyeség, valószínű, hogy valamelyik összetevőben sok a mustár, és csak ezért kockás a hasam! :D
A fura az, hogy ez a diéta eddig mindenkinek bejött akit ismerek... hümm-hümm... ez aztán a dilemma ;)
Csesszétek meg!
Ekkora egy tahó bandát még nem láttam mint ti!
Attól még mert nem látjátok át, hogy a mustár miért jó, még nem kellene fröcsögni.
A sok szteroid ezt váltja ki belőletek?
Barmok!
A mustárt meg orvosismerősöm mondta, szóval biztos, hogy hasznos!
Igazabol szerintem azzal van a problema agogyan megvalszoltatok a kerdest. Nem igy kellett volna. Valamint ugy gondolom hogy mindenkinek joga van feltenni kerdest ide gyakorira hiszen ezert van.
(az mas kerdes hogy hany hulye kerdes van)
es hogy a kerdesre is valaszoljak fogalmam sincsen. Dietazni ugy szoktam hogy vagy teljesen megvonom magamtol a szenhidrat be vitelt vagy csak annyit viszek be amennyi szukseges.
viszont a hal egeszseges szerintem azt nyugodtan eheted (bar ez a kerdes mar hat eves :D ) en halhoz ritkan jutok mert nekem az kicsit draga de most en is vettem ilyen halacskat mert le volt arazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!