Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egész napos kajára Mustár +...

Egész napos kajára Mustár + Sprotni jó? Ha igen mennyit egyek egy nap illetve hányszor?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor nem csak az én jövő évi versenydiétámat rengette meg alapjaiban a mustár elmélet hanem a te tanulmányaidat is?

Mind1 szerintem mi vagyunk a hülyék ő meg az okos!

2010. dec. 22. 10:07
 12/17 anonim ***** válasza:

10.07 Abszolút :) Azt hiszem a mustárt is felírom magamnak a hájrázó öv, az almaecet és a 90 napos diéta mellé. Engem nem baxnak át ezek itt az egyetemen... majd én megmutatom nekik! :D Azt még nem tudom, hogy az én testem miért reagál ilyen kurv@ jól a roston csirke, párolt zöldség, napi 5-6 kis étkezés, sok folyadék, és sok vitamin kombóból álló diétára, de ki fogom deríteni! Mivel ez egy hülyeség, valószínű, hogy valamelyik összetevőben sok a mustár, és csak ezért kockás a hasam! :D

A fura az, hogy ez a diéta eddig mindenkinek bejött akit ismerek... hümm-hümm... ez aztán a dilemma ;)

2010. dec. 22. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:
jaja.Én is napi 1 kiló csirkével koplalok diéta alatt.Akkor asszem mi UFO-k vagyunk!
2010. dec. 22. 15:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Csesszétek meg!

Ekkora egy tahó bandát még nem láttam mint ti!

Attól még mert nem látjátok át, hogy a mustár miért jó, még nem kellene fröcsögni.

A sok szteroid ezt váltja ki belőletek?

Barmok!

A mustárt meg orvosismerősöm mondta, szóval biztos, hogy hasznos!

2010. dec. 23. 01:32
 15/17 anonim ***** válasza:
akkor egyed te debig*ci csak ne itt kérdezősködjél
2010. dec. 23. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó, akkor mi vagyunk a hülyék... csak tudnám, hogy ha az orvosismerősödnek hiszel úgyis, (még akkor is, ha itt már három orvos is azt mondja, hogy baromság) akkor miért nem kérdezed meg őt a sprotnis hülyeségeddel, miért kell ide kiírni? Érted, hogy nem értem? Ellentmondunk neked, erre közlöd, hogy de hát neked mondta valaki, és akkor tuti igaz. Ha úgyis neki hiszel, meg azoknak akik ezt támogatják, akkor miért kérdezel??? Ha úgyis csak azokat a válaszokat fogadod el, amik támogatnak, akkor miért kérdezel????
2010. dec. 23. 12:39
 17/17 Lilith1994 válasza:

Igazabol szerintem azzal van a problema agogyan megvalszoltatok a kerdest. Nem igy kellett volna. Valamint ugy gondolom hogy mindenkinek joga van feltenni kerdest ide gyakorira hiszen ezert van.

(az mas kerdes hogy hany hulye kerdes van)

es hogy a kerdesre is valaszoljak fogalmam sincsen. Dietazni ugy szoktam hogy vagy teljesen megvonom magamtol a szenhidrat be vitelt vagy csak annyit viszek be amennyi szukseges.

viszont a hal egeszseges szerintem azt nyugodtan eheted (bar ez a kerdes mar hat eves :D ) en halhoz ritkan jutok mert nekem az kicsit draga de most en is vettem ilyen halacskat mert le volt arazva.

2016. júl. 6. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!