Palleo életmóddal és napi fél óra jógával+egy óra futással mennyi kilót fogok kb fogyni? 14/L (175cm és 70kiló)
Ha már apró kicsi fehérjeforrás, akkor kukac! :)
Az ember tengerpartközeli élőlény, úgy tudom ennek rengeteg jele van, jogos hogy bizonyos körülmények között pl. megfagyhatnánk. Nagyon tetszik az előző válaszoló írása!
14 évesen fogyásra koncentrálni butaság..Attól még lehetsz paelo.Egy idő után, megáll a fogyás /a mi esetünkben/
Már régebben olvastam,Sabine Kuegler könyvét, a Dzsungel gyermeke c. könyvét! /remélem jól írtam/
Mindenkinek ajánlom. Ott leírja, mi a hús, és a hús közti különbség..Az Ulpius adta ki..Ennyit még a paleolithoz..Érdekes!!
Amig a hajhullas okait nem ismmerjuk... Addig a paleoval meggyogyitani vagy rontani rajta egy kicsit tulzas.
Foleg osszekotni ullast a paleoval nevetseges. Minthogy a paleo gyulladascsokkento taplalkozas igy inkabb segithet de errol nem ismerek vizsgalatokat.
Erdemes lehet keleti gyogymodoknak is utana nezni ha valami a paleo hatasara nem gyogyul!
nekem alapjában véve szimpatikus lenne a paleo, mindenki csinálja, amit jónak lát. nem kell a másikra ráerőltetni a véleményeteket. csak nem értem ezt a véres csatározás minden kérdés alatt, lehet h agresszívak lesztek a szénhidrátmegvonástól vagy nem tudom :) (ezt nem gondolom komolyan természetesen)
egyébként lakótársam is csinálta 1 évig, vitamint is szedett közben. tök csúnya lett a bőre és eszméletlenül hullott a haja.
másik kérdéskör, ami szerintem meggyengíti a paleos dolgokat, h már annyira átalakult az élelmiszeripar, hogy nem tudsz teljesen bio és minden vegyszertől mentes húshoz (pl azt is hormonkezelik meg gyógyszerezik), gyümölcshöz, zöldséghez jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!