Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Kíváncsi lennék, hogy akik...

Kíváncsi lennék, hogy akik ezen az oldalon hangot adnak a nemtetszésüknek a paleóval kapcsolatban azok ténylegesen bármikor is kipróbálték?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 02:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

SZiasztok!

csak hogy visszatérjünk a témához,én kipróbáltam és nem vált ben ha érdekel írok még

2012. dec. 23. 13:56
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem érdekel (mindenkit).
2012. dec. 23. 14:24
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

Szóval tavaly tavasszal miután egy barátnőmnek nagyon bevált a paleo gondolta hogy megpróbálom én is 80kg voltam akkoriba talán(168cm vagyok és nő)tehát kb 20kg plusszal alsó hangon nyáron bele is vágtam mert hát ugye halogattam mindent..hozzá kell tennem hogy erős allergiám van reméltem az is elmúlik ahogy a barátnőmnek..az első 2 hónapban lement 2!kg és rettentően éreztem magam nem volt semmi energiám,fájtak az izületeim és az emésztésem is tropa volt...aztán a 2 kg is visszament szépen 1-2 hét alatt amikor úgy döntöttem hogy elág volt ebből

Kóvályogtam mint az őszi légy ...Most 12 kg mal vagyok kevesebb, eszek mindent csak gyorskaját meg egyéb szemetet nem zabálok egyátalán cukrot, nem főzök olajjal szóval az értelmes egészséges táplálkozás felé mozdultam ennyi

a paleo nekem is nagyon drága volt nem is tudom miért egyébként mert most sem eszem olcsó kajákat .

2012. dec. 23. 16:16
 24/26 anonim ***** válasza:

A mostani táplálkozásod miben tér el a paleótól?

Ha minden szükséges dolgot ettél, utána nyomoztál hogy miért lehettél erőtlen?

2012. dec. 23. 16:20
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát abban hogy egyrészt eszem tejterméket(csak sajtot és joghurtot meg túrót tejet nem) és teljes kiőrlésű lisztből készült dolgokat,hüvelyeseket másrészt odafigyelek a zsírbevitelre.Nem tudom mi volt de elmúlt...

Azt elfelejtettem hogy nagyon migrénes vagyok de mostanság már ritkán vannak rohamok

2012. dec. 24. 01:10
 26/26 anonim ***** válasza:

Azért érdekes dolog, hogy pár ember sok másikra akar valamit erőszakolni. Mert, hogy ott van a kismillió ételallergiás, meg mert mindenki gyógyszert szed minden szirszarra, és ezt a kajálásra lehet visszavezetni, tehát egyből mondjunk le a tejről, mert az mindennek az átka.

Én egész gyerekkoromban rengeteg (tehén)tejet megittam, és nem is tört soha csontom, pedig azért nagyokat esni én is tudtam. De nem is voltam soha érzékeny semmilyen tejtermékre.

Mondjunk le a gabonafélékről, mert a glutén káros. Oké, de olcsó. Menzán is mindig adtak kenyeret vagy péksüteményt (pl: kiflit), tésztát és krumplit. És nem csak az általános iskolai menzán, hanem az üzemi konyhán is. Mit tanultunk történelemből? Hogy ez ember elkezdett gabonát vetni, aratni, lepényt készíteni. Tulajdonképpen némely kultúra alapja a gabona, ha nem mindé. (Oké, tényleg hizlal, ha túl sokat eszünk belőle.)

Mondjunk le a hüvelyesekről, mert van benne valami, ami mérgező. Tény, hogy vannak mérgező hüvelyesek, de azok nem tartoznak az élelmiszerek közé.

Ha már allergiánál tartunk... akkor mi van a tojás, mogyoró, eper, rákérzékenyekkel?

Egyébként lehet belémkötni, mert nekem is van allergiám - macskaszőrre. Két megoldás van rá, egy, hogy nem engedem be a macskát, kettő, hogy szőlőmagteát iszom. Mindkettő bevált. A tej se fel nem erősíti, se nem gyengíti, egyáltalán semmi köze hozzá.

Egyébként én nem mondom, hogy paleo az, ahogy élek, mert rizst, borsót, kukoricát eszem, csak kenyeret meg tésztát nem. És műanyag vackokat sem, illetve tulajdonképpen semmit, amiben gumiarábikum, aszpartám meg tartósítószer van. Leveskockát sem. Most kísérletezem és szemezek a dologgal. Mert érdekel, és nem azért, mert divat le, mert magasról teszek a divatra, bármi legyen is az éppen.

Sokan meg azért kötözködnek, mert elriasztják őket az olyan propagandaszöveggel, hogy aki nem paleós vagy nem nyersvegán, az kínok közt fog elhalálozni harmincévesen. Én sem erőltetem rá másokra a fokhagymát, legyen akármilyen egészséges.

2013. jan. 31. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!