Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak hánytatással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
nagyon kövérnek érzem magam, és kiszeretném próbálni a hánytatást. normális válaszokat szeretnék, nem olyanokat, hogy ennek semmi értelme stb. tudom mik a következményei. saját tapasztalatokat írjatok légyszi...úgy érzem nincs más megoldás, mert már nagyon régóta fogyókúrázom, de nincs semmi eredménye :( köszi a válaszokat!

2012. nov. 11. 20:37
 1/9 anonim válasza:
39%
én romlott tejet szoktam inni és aztán hányok mint a zsiráf
2012. nov. 11. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Azért nincs semmi eredménye, mert rossz a diéta. Nézd meg a neten a szálkásító étrendet és számold ki a neked szükséges fehérje,-és szénhidrátmennyiséget a testtömeged segítségével. Naponta hatszor egyél. Végezz heti 5 aerob edzést. Csináld ezt 3 hónapig csalás nélkül. Ha így sincs semmi eredménye, akkor ott nagyon nagy gáz van.
2012. nov. 11. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

nem fog számolgatni,utánanézni,edzeni meg főleg nem,mert ezek fárasztóak lennének,és az önpusztítást sem támogatják.

a bulémiások meg anorexek igazából ki nem mondva a depressziójuktól motiválva választják az önbüntetés-önsanyargatás változatos módozatait.

szóval eszük ágában sincs se lefogyni,se változni külsőleg ezek csak magyarázatok a környezetüknek.

a lényeg az önbüntetés,az élet/család/környezet elleni lázadás,és ki nem mondva,de az öngyilkosság.

kérdező,nézd meg egymás után párszor ezt a videót,aztán hátha beindul a folyamat-

http://www.youtube.com/watch?v=AnrIkvZjmXo

sok sikert!

2012. nov. 12. 01:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A videó borzalmas :D áááááááááá

Olvass kicsit a diétáról kedves kérdező:

[link]

[link]

Ha mindent így csináltál tényleg, és mellette mozogtál is eleget, és mégse megy sehogy se, akkor pedig menj orvoshoz.

2012. nov. 12. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem, miért gondolja minden kislány,hogy ez a megoldás...Ahelyett, hogy itt siránkozol, embereld meg magad, egyél egészségesen és menjél el mindennap futni 1 órát! A hánytatástól a gyomorsav miatt a fogzománcod sérül, egy idő után szépen sorban kilyukadnak, a hajad hullani kezd, a bőröd olyan lesz mint egy nagyanyónak...és még sorolhatnám estig! Nem fogom fel, hogy miért találjátok ezt a megoldást egyszerűbbnek, mint a rendszeres sportot! Ha azt hiszed jobban fogod magad érezni hánytatással, akkor tévedsz! -
2012. nov. 12. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
18%

Próbáld ki, de sem kövérségeden, sem a lelki bajaidon nem fog segíteni :D

Ennyire egyszerű ne legyél :) Van aki elhiszi, hogy egy Jézus sétált a vízen, na de hogy kis hányással majd lefogyunk.. erre kisebb esély van :D

2012. nov. 13. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

Saját tapasztalat: sok bulimiás nővel és lánnyal beszéltem, néhánnyal találkoztam.

Fogyókúráztál? És mégis mi a fenének, értelmesebb dolgod nem volt? Attól, hogy millió idióta ribi és szerencsétlen desznyó férfi "fogyókúrázik" attól még ennek semmi köze nem lesz a fogyáshoz, ahhoz az egészséges táplálkozást, az emberi szervezet tápanyag igényét és működését kell megérteni. Tanulni tanulni tanulni kell, fogyókúrázás helyett ha tanultál volna, most nem itt lennél.

[link]

2012. nov. 13. 13:00
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi normális válaszokat :) még írhattok :)
2012. nov. 14. 18:18
 9/9 anonim válasza:
vakószínűle g a pjzsmirigy működéseddel van probléma ezt visz meglehet nézetni és orvosolható a probléma
2012. nov. 28. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!