PALEÓ diéta elején tartok és piszok nehéz, rosszullétek jönnek rám és majd meghalnék egy kis sütiért. Mikor fog ez elmulni? Tudom, hogy elfog, de mikor?
Figyelt kérdés
Azért vágtam bele, hogy elmúljonak a pattanásaim, miért bérki is megkérdezné.2012. dec. 2. 16:24
11/16 anonim válasza:
Köszi! a kalóriabevitelre nem figyeltem, amit a diéta enged abból annyit ettem amennyi jól esik. A szervezet megkapja a szükséges mennyiségű (lassan és egyenletesen felszívódó) szénhidrátot a zöldségekből és gyümölcsökből.
12/16 anonim válasza:
Uramisten, mi az, hogy "nincs üzemanyag"??? Csak a cukorban és a lisztben van? Kérdező, ne hagyd, hogy eltántorítsanak... ha a szénhidrát csökkentésétől rosszul vagy, akkor növeld a szh bevitelt, csak figyelj oda miből viszed be. Ha eszel pl egy almát, attól el kell múljon, vagy banánt, sütőtököt, gesztenyét... ha nem múlik el, akkor annak egy része az is lehet, hogy "tudod, hogy nem szabad", ezen pedig próbálj túllendülni, mert jó úton jársz! Sok sikert!
13/16 anonim válasza:
Fokozatosan kellett volna ráállnod. Én is először csak csökkentettem a felesleges anyagok bevitelét, aztán szép lassan elfelejtettem őket, és semmi probléma nem merült fel.
14/16 BioNetti válasza:
Szia!
Az egyik blogon most kezdet bele vki egy ilyen paleo diétába, minden nap felteszi mit evett, mit tapasztalt képekkel, receptekkel...sztem hasznos lehet, esetleg nála érdeklődhetnél hogy ő hogy vészeli át az elejét.
Gyöngyi
15/16 anonim válasza:
Igen, bármilyen hihetetlen, a test üzemanyaga a ch. Mindenből az lesz, amiből tud szintetizálni, a fehérje és zsír is ch lesz, csak a májunk szintetizálja, napi 500g-re is képes. CSAK ez a folyamat lassú, és amíg ez a szintézis beindul, addig szarul van tőle az ember.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi, fantasztikus a blog!
2013. jan. 7. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!