Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » PALEÓ diéta elején tartok és...

PALEÓ diéta elején tartok és piszok nehéz, rosszullétek jönnek rám és majd meghalnék egy kis sütiért. Mikor fog ez elmulni? Tudom, hogy elfog, de mikor?

Figyelt kérdés
Azért vágtam bele, hogy elmúljonak a pattanásaim, miért bérki is megkérdezné.
2012. dec. 2. 16:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*Azért vágtam bele, hogy elmúljonak a pattanásaim, MIELŐTT BÁRKI is megkérdezné.
2012. dec. 2. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

Még egy darabig nem fog.

Úgyhogy valami mézes kókuszreszeléket, vagy tojásbabos piskótát mandula, dió maglisztekkel nyugodtan próbálj ki.

Ejjj elém toltak ma egy sütit, és nincs itthon kókusz.. kevertem ki egy banánból, gránátalmából kis lenmag lisztből egy krémet, az pont jó volt arra hogy lisztes vackot egyek. De nehéz, mert ezek nagyon csábító dolgok, szó szerint függővé válik az ember ezektől.

Kitartást kívánok :)

2012. dec. 2. 17:11
 3/16 30BananasADay ***** válasza:
0%
Ne csodálkozz, megvonod a szervezeted a fő energiaforrástól és most azt sem tudja hol van vagy hogy miből nyerjen energiát.Ha majd beáll a szervezeted vészüzemmódra akkor jobb lesz, persze energiád akkor sem lesz, fejfájások stb. Saját bőrömön tapasztaltam és mondhatom soha többet nem fogom elkövetni ezt a hibát...
2012. dec. 2. 17:14
 4/16 A kérdező kommentje:

Oké, jajj nekem. :)

De ilyenkor tulajdonképpen mi történik a szervezetben? Leírnád pár mondatban?

2012. dec. 2. 18:41
 5/16 anonim ***** válasza:

pocakpanna.blogspot.hu

Itt találsz egyszerű paleo sütirecepteket. Vagy vegyél valami magkeveréket (én példul a Chio újdonságaiért majd megveszek, főleg a Fitness Mixért), aszalt gyümit, vagy a Fény utcai piacon van paleo bolt, ahol sütit is lehet kapni. Kitartás és sok szerencsét!

2012. dec. 2. 21:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!
2012. dec. 3. 06:19
 7/16 anonim válasza:
El fog múlni. Én az első héten hihetetlen feledékeny voltam (feltételezem a hitelen megvont gyors felszívódású szénhidráttól). Most tartok egy hónapnál, és sokkal jobban érzem magam, nem puffadok, nincs ebéd utáni álmosságom, több az energiám, elmúlt a fogíny vérzésem és fogytam 3 kg-ot.
2012. dec. 3. 10:03
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A kalóriabevitelre is figyeltél?

2012. dec. 3. 10:11
 9/16 A kérdező kommentje:

És nagyon gratulálok neked, ügyes vagy!

A feledékenység nálam is jelentkezik...

2012. dec. 3. 10:12
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs üzemanyag, persze, hogy rosszul vagy...
2012. dec. 3. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!