PALEÓ diéta elején tartok és piszok nehéz, rosszullétek jönnek rám és majd meghalnék egy kis sütiért. Mikor fog ez elmulni? Tudom, hogy elfog, de mikor?
Még egy darabig nem fog.
Úgyhogy valami mézes kókuszreszeléket, vagy tojásbabos piskótát mandula, dió maglisztekkel nyugodtan próbálj ki.
Ejjj elém toltak ma egy sütit, és nincs itthon kókusz.. kevertem ki egy banánból, gránátalmából kis lenmag lisztből egy krémet, az pont jó volt arra hogy lisztes vackot egyek. De nehéz, mert ezek nagyon csábító dolgok, szó szerint függővé válik az ember ezektől.
Kitartást kívánok :)
Oké, jajj nekem. :)
De ilyenkor tulajdonképpen mi történik a szervezetben? Leírnád pár mondatban?
pocakpanna.blogspot.hu
Itt találsz egyszerű paleo sütirecepteket. Vagy vegyél valami magkeveréket (én példul a Chio újdonságaiért majd megveszek, főleg a Fitness Mixért), aszalt gyümit, vagy a Fény utcai piacon van paleo bolt, ahol sütit is lehet kapni. Kitartás és sok szerencsét!
Köszönöm!
A kalóriabevitelre is figyeltél?
És nagyon gratulálok neked, ügyes vagy!
A feledékenység nálam is jelentkezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!