Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A paleósok esznek gombát?

A paleósok esznek gombát?

Figyelt kérdés

2012. dec. 1. 18:57
 1/8 Quorra ***** válasza:
Igen.
2012. dec. 1. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Hüvelygombát.
2012. dec. 1. 19:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert a gomba ugyanúgy tartalmaz nyersen nehezen emészthető fehérjéket, mint a hüvelyesek, azokat meg nem eszik.
2012. dec. 1. 20:13
 4/8 30BananasADay ***** válasza:
48%
A gombában minimális a tápanyag.Ahhoz hogy számítson az a fehérje amit beviszel belőle meg kellene enned legalább 10 kilóval.Amúgy a húsban lévő fehérjéket tudjuk a legnehezebben kezelni, ezek után nem értem a kérdést, de azért jó egészséget. :)
2012. dec. 1. 20:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Paleósokat kérdeztem, nem nyersvegánokat, de köszönöm a jókívánságot!:) (We love B12)
2012. dec. 1. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Én paleózom 3 éve, benne van az étrendemben a gomba. Nem a fehérjék miatt vannak elvonva vagy hozzáadva étrendhez.

Egyébként én is azok közé tartozom, akik nem nagyon esznek húst, mondjuk heti egy étkezésemben szerepel hal vagy csirkemell. Gomba az gyakoribb.

2012. dec. 2. 06:24
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Naná, nagyon szeretem a gombát!
2012. dec. 2. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:

"Paleósokat kérdeztem, nem nyersvegánokat, de köszönöm a jókívánságot!:) (We love B12)"

xDDDD ez tetszett xD fiú vagy vagy lány?:D

amúgy én eszem gombát, igen, akár nyersen is, régen is ettem nyersen is, semmi bajom tőle, nem fáj a hasam, nincs hasmenésem se meg semmi.

2012. dec. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!