3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert a gomba ugyanúgy tartalmaz nyersen nehezen emészthető fehérjéket, mint a hüvelyesek, azokat meg nem eszik.
2012. dec. 1. 20:13
4/8 30BananasADay válasza:
A gombában minimális a tápanyag.Ahhoz hogy számítson az a fehérje amit beviszel belőle meg kellene enned legalább 10 kilóval.Amúgy a húsban lévő fehérjéket tudjuk a legnehezebben kezelni, ezek után nem értem a kérdést, de azért jó egészséget. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Paleósokat kérdeztem, nem nyersvegánokat, de köszönöm a jókívánságot!:) (We love B12)
2012. dec. 1. 21:14
6/8 anonim válasza:
Én paleózom 3 éve, benne van az étrendemben a gomba. Nem a fehérjék miatt vannak elvonva vagy hozzáadva étrendhez.
Egyébként én is azok közé tartozom, akik nem nagyon esznek húst, mondjuk heti egy étkezésemben szerepel hal vagy csirkemell. Gomba az gyakoribb.
8/8 anonim válasza:
"Paleósokat kérdeztem, nem nyersvegánokat, de köszönöm a jókívánságot!:) (We love B12)"
xDDDD ez tetszett xD fiú vagy vagy lány?:D
amúgy én eszem gombát, igen, akár nyersen is, régen is ettem nyersen is, semmi bajom tőle, nem fáj a hasam, nincs hasmenésem se meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!