Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » . Tudnatok segíteni abban,...

BBJJ kérdése:

. Tudnatok segíteni abban, hogy hogyan fogyjak le? . Mit egyek? Reggelire . Ebedre vacsira. Mit mozogjak? . Nem gyorsan akarok fogyni, hanem tartosan.

Figyelt kérdés
a valaszokat koszonom elore ! :)

2012. nov. 7. 20:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
eszek en :) ...csak nem zabalok mint eddig,es kicsattanok az energiatol :)
2012. nov. 12. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
:))
2012. nov. 12. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Elég zsírt eszel-e? Omega3?

A fogyókúrások és beteg nők baja a késő menstruáció, ha ez a probléma megmarad, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. És akkor segítség kell, normális mennyiségű, paleo minőségű étkezés mellett egészséges nőnek.. nem lehet ilyen problémája. Reméljük csak alkalmi, de erre nagyon figyelj oda! :)

2012. nov. 13. 10:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Rendben ! Figyelni fogok. Koszonom szepen :)
2012. nov. 13. 19:47
 15/17 anonim válasza:
aaaaaaaa
2012. nov. 16. 18:39
 16/17 A kérdező kommentje:
:) azóta 9 kilónál tartok. nagyon boldog vagyok..igaz az utobbi egy hétben egy deka sem ment le,kétszer is bűnőztem sajnos..mert a barátommal vacsiztunk..de nem keseredtem el..plusz kifogytam az anti adiposis zöld teámból is..de ma már szereztem be,szóval teljes gőzerővel csinálom tovább :)
2012. dec. 3. 16:21
 17/17 anonim ***** válasza:

:)

Szép az a 9 kiló!

2012. dec. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!