Hogy szokjak le az evésről?
Figyelt kérdés
Korábban fél év alatt lefogytam vagy 20-25 kilót, nagyon eredményes voltam, aztán 2 hónapig semmit nem fogytam és feladtam, most azóta is mindig zabálok. Egy év alatt visszahíztam az egészet amit leadtam. Akkor is eszek ha nem vagyok éhes, unalomból. Addig amíg annyira tele nem vagyok h rosszul leszek. Hogy tereljem el a figyelmemet az evésről? Hogy "tűrjek neki"? Összesen kb 40 kg felesleg van rajtam.. :(2019. júl. 10. 13:36
1/4 A kérdező kommentje:
Szóval korrigálnám a kérdést, hogy szokjak le a zabálásról? :D
2019. júl. 10. 13:36
2/4 anonim válasza:
Szia! Önuralom kérdése az egész.:) Meg az is segítene ha sportolnál. Bár nem tudom, nem említetted hogy sportolsz e valamit. Egyél egészséges eteleket, kerüld a cukrot. Elég nagy közhelyek, de tényleg beválik. Nekem pl a súlyzós edzések váltak be, nagyon imádom őket, és hamar láttam a változást. Bár én nem akartam fogyni, hanem inkább formasodni. Nekem a kardio dogunalmas bar edzések végen azért beiktatok 20 percet, ha még van erőm😂. Visszatérve a táplálkozásra nagyon sok finom és egyben egészséges kajarecept van fent a neten, keresgélj és csináld meg őket, garantálom hogy ízleni fognak és még jól is fogod magad erezni toluk.:) Amúgy nyugodtan írj privátban szívesen segitek.
3/4 anonim válasza:
Leírtad, mi a probléma: "unalomból". Foglald el magad folyamatos hasznos tevékenységgel, hogy ne unatkozz, a legjobb a fizikai munka, sport stb.
4/4 anonim válasza:
a gyorsevés az elhízás oka. egyél lassan. nagyon lassan. és mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!