Mit szoktatok vacsorázni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 09:56
1/9 A kérdező kommentje:
Ami kevés kalória tartalmú..
2019. júl. 8. 09:57
2/9 anonim válasza:
Általában valamilyen szendvicset, pl. magvas kenyér, vaj, szalámi, paprika. Ebben nyilván nem olyan kevés a kalória. Valamikor pedig csak egy almát eszek meg, abban kevesebb a kalória.
3/9 anonim válasza:
Altalaban azt ami volt ebédre vagy valamilyen tojasos dolgot pl. tojasrantotta gombaval, sok zöldséggel vagy tojaslepeny sovany sajttal,csirkemell sonkaval töltve, mellé zöldségek vagy főtt tojás, tonhalkonzerv, ujhagyma, 2 szelet toast kenyer vagy tortilla tekercs csirkemellel, zöldséggel natúr joghurtos, foghagymas öntettel vagy sovany krémtúró almával.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezek mind nagyon finomak es fogyaszthatok dieta alatt is
4/9 anonim válasza:
Csirkemellet bulgurral, néha túrót, vagy light sajtot, magában fehérjeport, néha semmit. Nekem nincs kőbevésve a reggeli ebéd vacsora.
5/9 anonim válasza:
hús + saláta vagy fehérje palacsinta
6/9 anonim válasza:
2 tojást valamilyen formában zöldségekkel és kevés sonkával.
7/9 anonim válasza:
Ch csökkentett kenyér, sajt , szalàmi, többféle nyers zöldséggel. Én diétàzom de nem kalóriàkkal foglalkozom.
8/9 anonim válasza:
Sokszor csak 1-2 zöldalmát vmilyen finom sajttal (Maasdamer,Edami, stb) Meglepő módon még reggelire is elég laktató :-)
9/9 anonim válasza:
3-ast nem tudom, miért húztátok le, pedig totál jókat írt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!