Ti mit fogtok ma vacsorázni?
Figyelt kérdés
Kicsit túlléptem a mai kalóriakeretem és nem tudom mit egyek. Próbálok ötleteket gyűjteni. Persze akkor is kíváncsi vagyok, hogy mit eszel ha magas kalóriatartalmú :)2018. ápr. 23. 15:38
2/6 anonim válasza:
Saláta rukkolából, összevágott zöldségekböl (paprika, paradicsom, répa, hagyma) és feta sajtból.
4/6 anonim válasza:
Semmit. Nem fogok megéhezni a mai napom után, de ha mégis kéne valami, ecetes céklát ennék (bár így is sok volt ma a szénhidrát, de az végülis nem baj). Igazán éhesen pedig rántottát, az mindig hat és gyors, egyszerű étel (bár a fehérje így is biztos sok, még nem számoltam ki, úgyhogy jó, hogy erre nem kerül sor).
Akinek elég a szinte semmi, az ehet pl. chia pudingot is, most épp van itthon mindenféle hozzávaló, gyümölcsösen tudnám enni :)
5/6 anonim válasza:
Főtt tojást, puffasztott rizzsel, sajttal, uborkával és paradicsommal. Ez a kedvenc vacsim mostanában :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊
2018. ápr. 23. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!