Mit szoktatok vacsorázni 200-500 kcal között?
Figyelt kérdés
A tojást unom, a túrót nem szeretem. Főzni se szeretek este, valami gyors, könnyű, laktató vacsi kéne de semmi nem jut eszembe2017. máj. 28. 11:33
1/10 anonim válasza:
Estig még van időd. Amúgy én sima párolt zöldséget szoktam enni egy kis paradicsom szósszal.
3/10 anonim válasza:
Ha nem tojás, akkor részemről sült zöldség, opcionálisan darált lenmaggal szórva. Engem nem laktat, de finom. Éhesen fehérjét eszem zsírral, de te unod a tojást. Bár pl. saláta sajtkockákkal se rossz, ehetsz húst is....
4/10 anonim válasza:
Tomhal saláta vagy avokàdo salàta.
5/10 anonim válasza:
Halat vagy zöldséges salátát öntettel.
6/10 anonim válasza:
500 kalóriába még a melegszendvics is belefér, ha nincs ellenedre este zsemlét enni.
1 db zsemlét elfelezel, megkened vajjal, teszel rá sonkát és reszelt sajtot. Ha nem túl vastag a sajt, még egy teáskanál ketchup is belefér az 500-ba.
7/10 anonim válasza:
Ha nem szeretnél meleg vacsit, egyél két zsemlét vékonyan megkent vajjal, rá gépsonka, paprika, paradicsom. Szerintem belefér a 200-500 kcal-ba. És éhes sem leszel.
8/10 anonim válasza:
Utolsó előtti, mire leírtam, megelőztél, szinte ugyanazt javasoltuk. :)
9/10 anonim válasza:
Párolt zöldség csirkemellel vagy humusz. Most ezt enném, ha ki lenne zárva a tojás és a túró.
10/10 anonim válasza:
Én egy kis tálba vágok magamnak pici sajtkockákat. Általábna 3 fajta sajt van benne és fogpiszkálóval eszem :) Nem nézek oda és mindig meglepi éppen melyiket szúrtam frl :) Ehetsz tejfölt(?) Nem tudom, nem értek a kajákhoz;) De a túró tejföllel és egy kicsi vaniliával isteni tud lenni. Vagy nyitsz egy tonhal konzervet és megeszed azt magába vagy egy kis kenyérrel. Egy finom natúr joghurt vagy bármi jó. Találd fel magad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!