Mikor kéne látnom a válztozást?
18 éves lány vagyok, 160 centi magas, 50-55 kiló közöttvan a súlyom. a célom nem egy adott számot elérni a mérlegen, csak viszonyításnak írtam.
eleinte 3000-3300 kalóriát fogyasztottam egy nap, most 9 napja átálltam a napi 1300-ra, szabadnapjaimon (heti 2x) pedig maximum 2200-ra.
cukrot, fehér lisztet, állati eredetū termékeket és plusz hozzáadott olajat/zsírt már 2 éve nem fogyasztok/használok, ezért is sikerült a rengeteg kalória ellenében vékonynak maradnom, viszont van egy kis felesleg a karjaimon és a combjaim hátulján amiktōl szívesen megszabadulnék. azt olvastam egy hét múlva már azt is észre lehet venni, ha valaki 500 kalóriával kevesebbet fogyaszt naponta, én viszont még mindig semmi változást nem vettem észre. esetleg valaki aki ért ehhez tudna segíteni, hogy ezek mellett az értékek mellett mikorra számíthatok fogyásra? elōre is köszönöm! :)
Persze hogy számít. 1300 kcal nagyon kevés, ennél biztos többet égetsz el egy nap.
Mint ahogy írták 9 nap nem elég arra hogy változást láss, főleg hogy folyamatosan látod magad. Próbálj fotót csinálni adott időközönként, úgy sokkal jobban látod majd. :)
www.kaloriabazis.hu
Itt be tudod állítani a súlyod, korod, munkavégzésed fajtáját, illetve beállíthatod azt, hogy mennyi idő alatt mennyit szeretnél fogyni. és kiszámolja, mennyi kalóriát egyél egy nap a célhoz. Én használom. Csak ajánlani tudom. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!