Facebookon oldal összevonást aki csinált már, pontosan mit kellene látnom?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag végigvittem egy összevonási procedúrát három napja, aminek a végén kaptam egy olyan üzenetet, hogy az összevonási kérést sikeresen elküldtem, vagy valami ehhez hasonlót. Nem jegyeztem meg szó szerint. Viszont az összevonni kívánt oldalak továbbra is külön-külön megvannak, sem semmilyen más értesítést nem kaptam, se Facebook üzenetben, sem pedig e-mailben. Tanácstalan vagyok, hogy most mi van? Aki csinált már oldal összevonást, annál hogy működött ez? Normális, hogy már harmadik napja gyakorlatilag mintha nem is csináltam volna semmit?2019. ápr. 26. 13:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!