Nektek se működik most a Messenger és az az Instagram?
Figyelt kérdés
Csak érdeklődőm, hogy nálunk van-e a hiba vagy központi. A youtube megy és értelemszerűen a Google is fut.#internet #funkció #hiba #üzenet #Messenger #közösségi oldal #meghibásodás #insta #Instagram #net központi hiba
2019. ápr. 14. 14:12
1/9 anonim válasza:
De, nekünk működik, csak a nyomorékoknak nem megy.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem lehet egy normális kérdésre normális hangvételű választ adni.
2019. ápr. 14. 14:15
3/9 anonim válasza:
Hogyan szoktál kérdést kiírni? Csak mert ha belépsz a kategóriába és az új kérdés helyett végigviszed a szemed a többin, akkor az utolsó oldal kérdései csak erről szólnak.
Ha nem ezt a módszert használod, érdemes ránézni a megfelelő kategóriára (igen, ez az, megtaláltad), hogy vajon másnak is van-e ilyen problémája. És igen, lassan sorszámot kell húzni, hogy még egy ilyen kérdést kiírjanak, annyian kezdik ezzel.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Nekem a Messenger megy, Facebook és Instagram nem 😐
6/9 A kérdező kommentje:
Mostmár látom. Nem kell rögtön bunkózni. Jobban utána kellett volna járnom. Azért köszi.
2019. ápr. 14. 14:16
7/9 anonim válasza:
4es mondjuk nekem a gugli pl ezt baromira nem hozta fel....
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!