Hol találok olyan filmet amiben lefogy valaki? jól esne látnom egy kis motivációt adna.
Filmmel nem szolgálhatók, de David Smith története szemléletes és csodálatra méltó. Úgy fogyott le a srác 286 kg-ról, hogy nem használt semmilyen gyógyszert, semmilyen gyomorszűkítése nem volt, csak a kitartása.
A személyi adatoknál menjetek rá a Personal Website részre, ott ha rámentek a képére, további képeket találtok róla.
Aki nem akar ezzel vesződni, annak belinkelem ez az oldalt, ahogy 4 képen bemutatják a kezdetet és az eredményt:
Petranova
A Karate Tigris 1. nekem eddig mindig bejött ha mozgásra,erősödésre,mozgásra való ösztökéllésre volt szükségem... próbáld csak,nézd meg a filmet,irigylésre méltó és hollywood-i kellőképpen ahogyan a főszereplősrác felkészül... küldöm a linket a filmről,gondolom a letöltése már nem fog gondot okozni...
Ki pontozott le már megint egy jóindulatú segítő szándékú választ?
Kérdező, megkeressem azt a tévében futó sorozatot? Érdekel? Mert nem írtál rá semmit. Magyarul megy.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Úgy tudom nem nagyon van olyan film ami egy ember küzdelmét mutatná be a kilóival, és végigvezetne a lefogyásán, amiből sokszor erőt tudnék meríteni. Mikor sikersztorikat olvasok is feltöltődök.
A filmet le tudom tölteni, köszönöm, és a sorozat nagyon érdekelne! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!