Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol találok olyan filmet...

Hol találok olyan filmet amiben lefogy valaki? jól esne látnom egy kis motivációt adna.

Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mármint egy történetet, amit filmre is vettek? Ez érdekes lenne, szerintem is!
2009. jan. 10. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
A számkivetett.
2009. jan. 10. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Filmmel nem szolgálhatók, de David Smith története szemléletes és csodálatra méltó. Úgy fogyott le a srác 286 kg-ról, hogy nem használt semmilyen gyógyszert, semmilyen gyomorszűkítése nem volt, csak a kitartása.

[link]

A személyi adatoknál menjetek rá a Personal Website részre, ott ha rámentek a képére, további képeket találtok róla.

Aki nem akar ezzel vesződni, annak belinkelem ez az oldalt, ahogy 4 képen bemutatják a kezdetet és az eredményt:

[link]

Petranova

2009. jan. 10. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Valamelyik tévécsatornán van most egy fogyókúrás "cserkésztábor" sorozat (jobb, mint ami nálunk magyarban ment), nem tudom pontosan, anyukám kezdte nézni, mikor eljött velem fogászatra a héten, és ott (magánfogászat) ez ment a váróban elhelyezett tévén. Aztán megkereste itthon is. Ha érdekel, utánanézek neked, hogy melyik csatorna és mikor adják.
2009. jan. 11. 00:57
 5/7 anonim válasza:
100%

A Karate Tigris 1. nekem eddig mindig bejött ha mozgásra,erősödésre,mozgásra való ösztökéllésre volt szükségem... próbáld csak,nézd meg a filmet,irigylésre méltó és hollywood-i kellőképpen ahogyan a főszereplősrác felkészül... küldöm a linket a filmről,gondolom a letöltése már nem fog gondot okozni...

[link]

2009. jan. 11. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Ki pontozott le már megint egy jóindulatú segítő szándékú választ?

Kérdező, megkeressem azt a tévében futó sorozatot? Érdekel? Mert nem írtál rá semmit. Magyarul megy.

2009. jan. 11. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Úgy tudom nem nagyon van olyan film ami egy ember küzdelmét mutatná be a kilóival, és végigvezetne a lefogyásán, amiből sokszor erőt tudnék meríteni. Mikor sikersztorikat olvasok is feltöltődök.

A filmet le tudom tölteni, köszönöm, és a sorozat nagyon érdekelne! Köszönöm!

2009. jan. 12. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!