170cm-hez a 68kg normális?
Sok mindentől függ. Nálam pl 167/57hez még mindig meglátszik a fölösleg, míg 160/60 kilós barátnőmön aligha.
Mérd le a mell-derék-csípő méreteidet, és ahhoz igazodj
En jelenleg 71 kg vagyok 170 cm-hez. 68 kg-osan is van rajtam bőven zsír. Hasra hízok, igy nagyon zavaró.Ruhaban nem annyira latszik, ezért masok mondjak, hogy jo alakom van, de ha felveszek egy testhezallo ruhat, akkor meg terhesnek gondolnak. Nekem az ideális súly 60 kg.Celom a 88-87 cm-es haskörfogat(az mar egeszsegesnek mondható)
Ezt azert irtam le, hogy lehet nalad is hasonlo a helyzet. Ha pedig arányosan osztódik el rajtad a felesleg(comb, popsi, mell) akkor biztosan jol nezel ki
teljesen relatív. ha jól oszlik el rajtad, és viszonylag izmos vagy, lehet, hogy nagyon szuper alakod van. még ha nem is vagy izmos, kövér tuti nem vagy 68 kg-al, max normál alkatú (ami se mem vékony, se nem molett)
én pl 169 cm-el vagyok 57 kg, alapvetően vékony/normál alkatom van, de szeretnék izmosabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!