Lisztmentes magvas diétás kifli!?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon nagy segítségemre lenne, ha valaki tudna segíteni. Van egy kifli, ami barna színű, tetején magok vannak. Állítólag ez lisztmentes kifli. Amikor frissen hozzák az üzletbe, már akkor is kemény a külseje, tehát nem olyan tipikus puha kifli, mint az általános kiflik. Fogalmam sincs, hogy ennek a kiflinek mi a neve, és neten se találok semmit. Szóval nagy segítségemre lenne ha valaki tudná mi a neve és, hogy esetleg mennyi kalóriát tartalmaz!? (Egy darab kifli kb. 75g)##diétás ##magvas ##kifli ##lisztmentes
2019. jún. 20. 06:09
1/3 anonim válasza:
Mesélj már, ha nem lisztből van, akkor miből? Ezek akkora átvágások, hogy fáj! azért barna, mert malátával, vagy karamellel színeik és eladják egészségesnek! Sima B55 lisztből van az is! Amúgy nem a kiflitől hízol el, hanem attól, hogy nem mozgod le a bevitt kalóriát!
Én két pofára zabálom a fehér kenyeret, csak mellette rendszeresen mozgok is és nem vagyok elhízva!
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem lisztmentes a kifli hanem gluténmentes.
3/3 anonim válasza:
Max glutenmentes, de lisztet mindenképp tartalmaz: rozsliszt, rizsliszt... 1 fokkal jobbak mint a fehér lisztből készült termékek, de ettől is lehet hízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!