Ti hol szoktatok diétás snackeket venni? Milyen nasikat esztek ha diétáztok?
Figyelt kérdés
Ilyen boltban megvehető kész dolgokra gondolok. Mint pl van az a jello-s zselatin amibe csak 15 kalória van per adag. De Magyarországon nem lehet kapni sajnos. Am van zero tejszínhab? Vagy valaki találkozott már bármilyen diétás fehér csokis ételekkel? Mert az összes édesség közül főként annak az ízét hiányolom..2019. jan. 18. 20:08
1/1 anonim válasza:
Ilyen kész boltit nem eszem.
De én amúgy is úgy vagyok vele, hogy inkább eszem egy kis igazi csokit úgy, hogy a kalóriakeretbe beleférjen, mintsem valami "diétásat", aminek úgysem olyan az íze.
A diétám egyik legfőbb eredményének tartom, hogy ma már egy hétig is elég egy tábla csoki, nem úgy, mint régen, amikor max. 2 nap alatt "lecsúszott"...
Átlagban napi 2 szelet csokit eszem, ez 50 kal sincs.
Egyébként két étkezés között leginkább sajtokat, pár szelet jó minőségű felvágottat, paprikát, paradicsomot, esetleg túrót szoktam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!