Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Dietas recepteket tudtok?

Dietas recepteket tudtok?

Figyelt kérdés
Édesség érdekel főként
2018. jan. 27. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen diéta, mennyi kalória... Erre így nem lehet válaszolni, mindenkinek más fér be s a mennyiségeken is rengeteg múlik.

Ha neked OK a cukor, akkor tudok finom banános ételeket, pl. egy érett banán egy kanál kakaóval szerintem a legjobb csokipuding.

Ha extrém szénhidrátszegényen akarsz enni, akkor tudok többé-kevésbé zsírosakat, kezdve a sima kikevert tojássárgájával. De ha ebbe gyümölcsöt teszek, akkor megváltozik az összetétele, kalóriasűrűsége s a nem zsíros étrendbe is passzol.

Ha egy durván kalóriaszegény valamit akarsz édességnek enni, akkor a kedvencem a konjaclisztes puding, ami még kakaós-kókusztejes verzióban is kalóriaszegény, nemhogy gyümölcsösen (ez utóbbihoz én limonádét alkalmazok, gyümölcslével sokkal cukrosabb lenne). Valami folyadékba konjacliszt és ízesítés, még laktat is egy picit, pedig engem a rostok és zselésítők nem szoktak, de ez kivétel.

Valamilyen tejbe chiamag, az sem egy rossz alap, bizonyos növényi tejek roppant kalóriaszegények.

Az étcsoki sokunknak jó, mert kevés is elég belőle. Nekem van saját csokim, ami nem cukros, 5 grammal remekül elvagyok, persze röviden, de élvezetesen.

De egészen nagy édesség is befér, ha jó összetételű, kellően laktat és betervezed a napodba.

2018. jan. 27. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Olvass utána a stevia-nak. De vigyázz. Sok a hamisítás.
2018. jan. 27. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

egyeske, takarodj a kamu kalóriabaromsággal.

Kérdező: nem mindegy, milyen édességet akarsz. :D

De pl. vegán oldalakon nézelődhetsz, max javítasz a recepteken, hogy trhető minősége legyen. ;)

2018. jan. 28. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!