Szerintetek ez jo fogyokuranak?
Figyelt kérdés
napi 1300-1400 kaloriat eszek, heti 2 kardio es 2 erosito(koredzes) edzesen veszek reszt. Eddig 10kg-ot fogytam csak kardioval(meg persze dietaval). 1-2 hete kezdtem el az erositot es azota stagnal sot kicsit tobb lett a sulyom. Ennyi ido alatt felszedhettem mar izmot vagy visszahiztam?? Illetve az erosito edzes nem befolyasolja negativan a fogyokurat? (16/l)2019. jún. 18. 10:50
1/2 anonim válasza:
Nagyon jó úton haladsz 🙂 ne aggódj a súly ingadozása miatt, azt rengeteg minden befolyásolja ( több vizet ittál, hormonok, másnapszakban mérted stb..) a tükröt nézd mindig 🙂 az erősítő jobb mint a kardio, mert hosszútávon több kalóriát éget el, szebben fog alakulni az alakod. Csak így tovább 🙂
2/2 anonim válasza:
Kevésnek tűnik ez az energiabevitel, főleg ennyi mozgàshoz. Hosszútàvon nem biztos hogy tartható, és ugye sajnos aki egyszer felszed felesleget annak élethosszig oda kell figyelni ha nem akarja visszahízni amit lefogyott. Ezért érdemes tarthatóbb étrendet követni. De ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!