Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel el fogom érni a célomat?

Ezzel el fogom érni a célomat?

Figyelt kérdés

Sajnos regebben koplaltam, le is fogytam vekonyra viszont a kétszerese vissza jott. Diohejban annyi, hogy hosszu tavon szeretnek megint olyan vekonyra lefogyni, szoval nem koplalassal hanem egy egeszseges etrenddel es sportolassal. Akkor 53rol 45re lefogytam, viszont most a sulyom 60-62kg lehet.. Nem szeretnem elkovetni ugyanezt a hibat.

Azt talaltam mi, hogy a 45kg-ot december végére szeretném elérni. Az az ido alatt lehetseges annyit leadni? 6 és fél hónap, szoval en ugy gondolom sikerulhet. Valami javaslat hogy mit csinaljak/mit ne csinaljak? En olyan heti 0,8kg vesztéssel szamolnek (szerintem idealis es nem drasztikus) Azt hallottam hetente 0,5-1kilotol egeszseges megszabadulni.

2019. jún. 9. 16:19
 1/7 anonim válasza:
45kg az nagyon kevés hány cm vagy?
2019. jún. 9. 17:11
 2/7 A kérdező kommentje:
165cm
2019. jún. 9. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
165 cm-hez 54-64 kg az idealis, normál súly
2019. jún. 9. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
az egy dolog hogy mi az idealis, az mas hogy en mikor vagyok megelegedve magammal
2019. jún. 9. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el kardiózni és picit változtass csak az étrendeden. Pl szénhidrátot hanyagold amennyire csak tudod,ha magad készíted az ételt akkor könnyebben fog menni az étrend váltás.
2019. jún. 9. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Mintha csak en irtam volna... 178cm vagyok.. anno lefogytam 58kg-ra, szerettem, hogy vekony vagyok, jol ereztem ugy magam de a drasztikus fogyastol a duplajat hiztam vissza, most 72 vagyok. Sokkal nehezebben mennek le a kilok, ha mar igy felborult a koplalastol a hormonhaztartas :(
2019. jún. 9. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ma már azért valamennyire kezdik felfogni az emberek, hogy nem a csontsovány modellalkatot kellene hajkurászni.

Borzalmas, amikor valaki addig éhezteti magát, hogy a combja már ijesztően vékony, a bordái kint vannak, az arca beesett és rendesen betegesnek tűnik :(

Ma már az értelmesebb embereknél nem az anorexia alkat a minta

2019. jún. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!