30-40kg fogyás?
Szia
Esetleg ha szeretnel segítséget a fogyásban, én szívesen adnék neked tapl.+edzés tanácsokat.
Nem vagyok sem edző, se táplálkozás tanácsadó, csak egy tini, de ha kell bármi segítség itt vagyok.
Nem tudok neked erről sokat beszámolni, csak közvetetten, én még sose fogytam ennyit.
A lényeg a mértékletesség, ne egyből akarj minden centit lefaragni, ehetsz amit akarsz, de tudni kell a korlátokat és sport... Valamit kell találnod, de erre is van egy két tippem.
Pl nekem van egy mini szobabiciklim, amikor ülök tekerek. Napi 300-500kcalt vesz el.
#1 köszönöm, privátban írhatsz még ha akarsz
#2 nagyon szuper vagy, biztos jól fogsz kinézni! :)
125-130 körül kezdtem, jelenleg 90 vagyok (kondizok-> vannak hízó és fogyó ciklusaim)
A lábamon van észrevehető lógó bőr, esetleg egy kicsit a hasamaon, amúgy nem vészes. Engem a striák sokkal jobban zavarnak :/
17/f
Összesen 25 kg-ot fogytam. Kb egy év alatt. A hasam és a mellém nem szép.
A hasam sajnos a hirtelen hízás miatt striás is.
Azóta vissza jött 15 kg. Sajnos.
Most újra kezdem, de lassabban több edzéssel. Kollagént is iszom, hátha. Ha nem is segít de ártani biztos nem árt.
Maximum marad a műtét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!