Kalóriaszámlálással érhetek el valamilyen eredményt?
Igen, sikerülni fog.
Nem ismerem az étrendedet, de ha kiszűröd a coskit, cukrot, chipset, és a péksütiket, akkor szerinem számolgatás nélkül is elindul a fogyás;)
Könnyen tévútra vihet a módszer, nekem nem jött be. De ettől még van akinek tetszik.
Annyi biztos, én hogy rájöttem, ha a kalóriákon aggódom, értékes tápanyagoktól és finom falatoktól fosztom meg magam. Így nem foglalkozok vele.
Csak tápanyagokkal. (fehérje, zsír, szénhidrát) (LCHF diéta) Alacsony szénhidrát, magas zsírtartalmú étrend. Plusz emelnem kellett a fehérjén is egy kicsit. Ezzel fogyok.
Eleinte be kellett állnom egy étrendre, és ehhez figyeltem a tápanyagokat grammra, és az arányokat, az első 10 kilót úgy fogytam le, most már számolgatás nélkül is teljesen működőképes, mert hozzászoktam, mikor miből, mennyit.:) Ezzel ment le további 2 kiló, és itt tartok most, 3 hónap alatt 12 kiló mínusz.
Kezdett is zavarni a számolás, meg az írogatás, ezért elhagytam, és csak az elveket követem, a kialakított diétát. Így nem fogyókúra szaga van, hanem egyszerűen így élek:) Plusz, a franc se akar egész életében számolgatni. Na jó...én nem. Egyszerűen tudatosságra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!