Napi 20-30 perc edzéssel és kalóriaszámlálással mennyi idő alatt tudok lefogyni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 14:59
1/12 anonim válasza:
Ne aggódj ezen!Te nem fogsz lefogyni.
2/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudod?
2018. júl. 24. 15:01
3/12 anonim válasza:
Onnan, hogy napi 20 perc semmire sem elég, max bemelegítésre. Napi minimum 1 óra, de 90 perc jobb lenne.
4/12 anonim válasza:
Napi fél óra bőven elég csak az edzés, de az legyen változatos.
5/12 anonim válasza:
#1-es vagyok.
Ne üzengess nekem csíra!
6/12 anonim válasza:
Minimum egy óra. Én ellipsziseztem mindennap egy órát, 30 perc után tartottam 10 perc szünetet, mert kidöglöttem és szépen feszesített 2-3 hónap elteltével. A kalóriákat azért nem számoltam nagyon szigorúan.
7/12 anonim válasza:
aki edzett már keményen tudja hogy 20 perc is elég lehet. intenziven kell annyi a lényeg.
8/12 anonim válasza:
Ez akár igaz is lehetne,ha nem egy fogalmatlan, teljesen nulla állapotban lévő,dagadt hülyéről lenne szó.
9/12 anonim válasza:
hát igen, ha csak lötyögni fog akkor 90 perc tényleg jobb lesz neki.
10/12 anonim válasza:
Figyelj a karjára, és akkor olyan heti 0,5 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!